Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Dobry samochód, skrętny.

Masterinio40

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, poszukuje jakiegoś dobrego auta dobrego na zakręty i trasy na których są one ostre.

jak narazie bujam sie Lotusem elise ze srednia statów bodajże 657.

jest jakieś lepsze auto z nie dużo niegorszymi zakrętami?

mówie o samochodzie za IGC.

wiem że np. lambo odpada bo ma promień skrętu niczym orbita jowisza.

Opublikowano

Polecam Europe S i BMW M3 GTS.

Bardzo fajne samochody!

Europa ma lepszy kąt skrętu niż lambo, ma rakietowe nitro, ale we wyższych klasach sobie słabo radzi z prędkością lepszych samochodów! :(

BMW M3 GTS aktualnie najlepszy do wyścigów za IGC, bdb. przyśpieszenie, skręt, duża prędkość MAX

i Aston Martin DBS bardzo fajnie się nim jeździ (a zwłaszcza na padzie :)), skręca trochę z opóźnieniem ale przyspieszenie i prędkość max dobre!

Więcej tutaj:

http://www.mpcforum.pl/topic/773798-poradnik-samochody-za-igc/

Opublikowano

Za IGC mogę Ci polecić Mustanga bossa 69 . Samochód ten ma przyzwoite prowadzenie, cudowne przyśpieszenie , którym zdecydowanie dogonisz przeciwników oraz dobre osiągi . Ale szczerze Ci powiem ,ze lepiej skołuj boosty i kup BMW M3 EVOLUTION(chyba dobrze napisałem) lub BMW CSL 3.0 , gdyż te auta są naprawdę niesamowite i każdy da sobie nimi radę .

Opublikowano

Polecam Europe S i BMW M3 GTS.

Bardzo fajne samochody!

Europa ma lepszy kąt skrętu niż lambo, ma rakietowe nitro, ale we wyższych klasach sobie słabo radzi z prędkością lepszych samochodów! :(

BMW M3 GTS aktualnie najlepszy do wyścigów za IGC, bdb. przyśpieszenie, skręt, duża prędkość MAX

i Aston Martin DBS bardzo fajnie się nim jeździ (a zwłaszcza na padzie :)), skręca trochę z opóźnieniem ale przyspieszenie i prędkość max dobre!

Więcej tutaj:

http://www.mpcforum.pl/topic/773798-poradnik-samochody-za-igc/

nie widze sensu kupywać europe S skoro już mam Elise.

nie bede raczej wydawał 1,4kkk na kilka pkt. osiągów

Za IGC mogę Ci polecić Mustanga bossa 69 . Samochód ten ma przyzwoite prowadzenie, cudowne przyśpieszenie , którym zdecydowanie dogonisz przeciwników oraz dobre osiągi . Ale szczerze Ci powiem ,ze lepiej skołuj boosty i kup BMW M3 EVOLUTION(chyba dobrze napisałem) lub BMW CSL 3.0 , gdyż te auta są naprawdę niesamowite i każdy da sobie nimi radę .

mustang ma mniejsze dużo mniejsze osiągi od mojego lotusa, bez tuningu ma 504, nie poprawiłby nawet dobrze stuningowany osiągów lotusa.

Opublikowano

nie widze sensu kupywać europe S skoro już mam Elise.

nie bede raczej wydawał 1,4kkk na kilka pkt. osiągów

mustang ma mniejsze dużo mniejsze osiągi od mojego lotusa, bez tuningu ma 504, nie poprawiłby nawet dobrze stuningowany osiągów lotusa.

Ale Ty tylko patrzysz na osiągi, które w większości przypadków są poprostu kłamliwe . Rób jak chcesz ..

Opublikowano

Ziomeeeek, nic lepiej nie skreca niz elise, jak go masz nie kupuj europy szkoda hajsu, nie patrz na osiagi bo chuja sie dowiesz :P Ja elise rozpierdzielam cala A i czesc S, mam go zrobionego na overall 701. Mniejsza, ze bmw ma lepsze staty itd ja bd rozkurwial na zakretach.

Pozdro :D

DARKVENOM22.png
Opublikowano
Średni samochód, niczym szczególnym się nie wybija, a prowadzenie mierne, bądź nawet słabe jak na samochód prosto z torów.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...