Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT][DL]Evelynn , mistrzyni mida .

BestHacksww

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Spis treści:

--Download--

1.Wstęp

2.Statystyki

3.Umiejętności

4.Runy i masteries

5.Build

6.Fazy gry

7.Przeciwnicy na linii

--Download--

xxx

Podany link jest do hacka LoL posiadający sh " szybkie bieganie " bezpieczny 100%

1.Wstęp

Evelynn jest assasinem . Dużo osób gra nią w jungli pod AD lub hybrydę . Ja dzisiaj zaprezentuje w jaki sposób ja gram nią na midzie . Wiele razy spotkałem się z opinią , że Evelynn po nerfie nie nadaje się do gry . Moim zdaniem AP Evelynn dalej jest całkiem mocna i mam zamiar wam to zaprezentować w tym poradniku .

2.Statystyki

Damage 48 (+3.5 / per level)

Health 380 (+90 / per level)

Mana 190 (+45 / per level)

Move Speed 340

Armor 12 (+4 / per level)

Spell Block 30 (+1.25 / per level)

Health Regen 8.9 (+0.55 / per level)

Mana Regen 7.1 (+0.6 / per level)

3.Umiejętności

p.pngShadow Walk - When out of combat, Evelynn enters stealth only being able to be seen by nearby enemy champions or true sight. While stealthed, she rapidly regenerates Mana. Dosyć fajny pasyw do gankowania , mana regen(mały , ale jest). Nie najlepszy pasyw , ale też nie najgorszy.

q.pngHate Spike - Evelynn fires a line of spikes through an enemy, dealing damage to all enemies in its path. Evelynn fires a line of spikes through a nearby enemy dealing 40/60/80/100/120 (+0.45) (+0.4) magic damage to all enemies in its path.

Hate Spike prioritizes targets Evelynn has recently attacked.

Cost

14/18/22/26/30 Mana

Range

500

Świetny skill. Nie kosztuje dużo many i ma mały cooldown, dlatego można nim spokojnie farmić i harrasować . Maxuje na linii jako pierwszy .

w.pngDark Frenzy - Evelynn passively increases her Movement Speed when hitting enemy champions with her spells. Upon activation, Evelynn breaks free from slows affecting her and gains a massive Movement Speed boost for a short duration.

Passive: Evelynn's spell hits on enemy champions grant her 4/8/12/16/20 Movement Speed for 3 seconds (effect stacks up to 4 times).

Active: Evelynn removes all slows affecting her and gains 30/40/50/60/70% Movement Speed for 3 seconds.

Champion kills and assists refresh Dark Frenzy's cooldown.

Cost

No Cost

Range

0

Dodaje MS i usuwa slow . Dobre do ganków , lecz maxuje jako ostatnie .

e.pngRavage - Evelynn slashes her target twice, dealing damage with each hit. She then gains increased Attack Speed for a short duration.

Evelynn slashes a target 2 times, dealing 35/60/85/110/135 (+0.5) (+0.4) magic damage with each strike. Evelynn then gains 60/75/90/105/120% Attack Speed for 3 seconds.

Cost

50/55/60/65/70 Mana

Range

225

Zadaje więcej dmg niż Q , lecz ma większy cooldown . W late zadaje masakryczny dmg , maxuje ten skill po Q .

28-4.pngAgony's Embrace - Evelynn summons spikes from the ground to deal damage and slow enemies in the area. She then gains a shield based on how many enemy champions were hit.

Evelynn impales all enemies in the targeted area, dealing 15/20/25 (+0.01)% of their max Health in magic damage and slowing their Movement Speed by 30/50/70% for 2 seconds.

Evelynn siphons their pain, gaining a 150/225/300 health shield for each enemy champion hit which lasts up to 6 seconds.

Cost

100 Mana

Range

800

Cudne ulti . Tarcza i mocny DMG , slow , idealne w TF'ach .

Co do summoner spelli zawsze wybieram flash.png i ignite.png . Jakoś nie widze innych opcji , ew. Heal na trudną linię , chociaż ja ZAWSZE wybieram Flash/Ignite .

4.Runy i masteries

Co do run jest wiele opcji , lecz ja zalecam :

Seals = armor / armor per lv.

Glyphs = magic resist

Marks = magic penetration / ability power

Quintessences = ability power

Masteries :

Ja gram 21/9/0 , lecz dobrą opcją jest też 21/0/9 aby skrócić cooldowny summoner spelli i active itemów .

5.Build

Ja zwykle zaczynam z boots-of-speed.png i health-potion3.png lub crystalline-flask.png i wardy jeśli obawiamy się przeciwnego junglera, lecz dobrą opcją jest też zacząć z amplifying-tome.png i health-potion.png . Jeżeli uważam , że jest potrzebny dodatkowy gold kupuję kages-lucky-pick.png . Następnie składam haunting-guise.png który daje troche hp , magic pene i troche AP . Potem deathfire-grasp.png którego lubię za dodatkowy skill ze slowem . Zwykle buty ulepszam na sorcerers-shoes.png lecz czasem kupuję boots-of-mobility.png jeśli jestem nafeedowany i czasami gankuje inne linie . Oczywiście kolejnym itemem jest rabadons-deathcap.png . Następnie jeżeli chcć mr - abyssal-scepter.png , jeżeli armor -zhonyas-hourglass.png(daje też chwilową nieśmiertelność) , jeśli chcć hp - rylais-crystal-scepter.png(nie kupuję tego często) .Dalej z maski którą złożyłem wcześniej robię liandrys-torment.png . Następnie jeśli przeciwnicy mają dużo Mr kupuję void-staff.png . Jeżeli jestem nafeedowany a przeciwnicy mnie focusują dobrym rozwiązaniem jest guardian-angel.png .

6.Fazy gry

Early game: Dzięki Q mamy łatwą farmę , staramy się harrasować przeciwnika . Jeśli podłapaliśmy kilka killi w bezpośrednich starciach , możemy iść na inne linie i śmiało gankować . Staramy się zabić smoka .

Mid game: Mamy już więcej itemów , nasze E zadaje masakryczny DMG . Nasz ultimate zmienia teamfighty , oczywiście na naszą korzyść :D .

Late game: Jeśli doszło do late game'u zadajemy już bardzo duży damage . Jeżeli gra się długo przeciąga i mamy lekką przewagę staramy się ją powiększyć zabijając barona .

7.Przeciwnicy na linii

Trudni do pokonania:

ryze.pngKlatka + Q i nie mamy pół hp . Bez pomocy junglera nie damy rady go pokonać .

katarina.pngStaramy się szybciej wyexpić 6lv i gdy my będziemy mieć 6 , a ona nie mamy szansę ją zabić . Nie mamy CC , które przerwie jej ultimate .

leblanc.pngBardzo mocny burst w early , prosimy junglera o częste ganki .

Opublikowano

Aha, ten tut jest według mnie beznadziejny. Ile grasz Evelyn ? Raczej krótko z tego, co widzę. Nie przetłumaczone skille, wklepane coś od siebie. DL bez sensu, nikt tego nie pobierze. Badziewnie opisane fazy gry, nic nie wynika z nich dla randoma. Build mógł być lepszy, sztylet na kasę jest niepotrzebny, skoro będziemy defować i zbierać kasę z farmy. Od razu lepiej dać maskę + coś na HP.

ezgif-com-effects.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...