Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info]Plany na rok 2013

Kubaman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Plany na rok 2013

• Wprowadzenie szóstej karty specjalisty - element wody
  • Wprowadzenie siódmej karty specjalisty - element światła
  • Jeśli się wyrobią, wprowadzenie ósmej karty specjalisty - element mroku
  • Nowa arena walk, nowy tryb walk - 3 kontra 3
  • Nagła walka (?)
  • Nowy magiczny pojazd, rzeczy do minilandu
  • Eventy, które są prowadzone co roku
  • Nowe typy skrzydeł dla kart specjalisty (wygląd)
  • Nowe karty specjalisty partnera - element ciemności
  • Nowe mini gry (entwell informuje, że będzie ich sporo)
  • Nowe stroje dla postaci
  • Wprowadzić wszystkie rzeczy, które nie zostały wprowadzone w roku 2012

Cóż, to narazie tyle nowości. Ciekawe, jak to wpłynie na grę.

Dyskutujcie.

Zródło:

http://nostale.gameyarou.jp/news/view.asp?ntc_sort=N&ntc_no=13011100000000000003

oraz forum NostaleSE

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

Może zwiększą ale na to bym nie liczył od strony GF.I też sie założe że nie zdążą dodać 3 sp w ciągu roku.Ale dla mnie to przydatne info przynajmniej na SE będzie można prędzej sprawdzić te sp

nostaleh.png
Opublikowano

ciekawe jak jak na se nie ma 5... ;d

Czego 5? specjalisty? jest

sygnaturk_xsnqsxw.jpg

Starasz się starasz i tak nic z tego nie wyjdzie

Opublikowano

hah,ale będzie lańsko na nowej arenie... lecz z tymi kartami SP to przesadzili chyba,ludzie nawet 5 sp jeszcze nie mają (chodzi mi o tych co nie mogą/nie udaje się zdobyć :D) a tu np Knajcik czy ktoś równy wskoczy z 6-7-8 SP i będzie szpanił,bez przesady sam mam 70 lv i jeszcze nie mam 5 SP a ponad 86 boxów...Peeeeszek :< widocznie muszę kupić...

Pomogłem?

Zostaw Like, to nic nie kosztuje a mi pomoże :) 

Dzięki <3

Opublikowano

Za duzo tych SP.... Syf sie robi. A to niech dodadza chociaz te glupie 4 paski na skille. Juz z 4 sp trzeba ciagle zmieniac a co dopiero z 8...

Z resztą, jest pełno bugów, które warto naprawić. Jakieś zmiany estetyczne by sie przydały, chociażby nowy launcher, upiększenie map itd. A to teraz wszyscy mysla, ze na tych SP Gameforge nie ma zarobku i sa wdzieczni, ze GF w koncu robi cos bezinteresownie a nie tylko ML. No to teraz tak: Zeby zdobyc SP5 jest masakra (Myslicie, ze dlaczego dali na to rajd?) i specjalnie zrobili je na tyle OP, zeby kazdy chcial je miec. Wiec ludzie kupuja ND sprzedaja je potem i za zarobione pieniazki zakupuja sobie SP5... Nastepne SP jeszcze trudniej bedzie zdobyc, a nowe SP dla partnerow - pewnie NosMall... Zakladam, ze na ta nowa arene bd trzeba miec jakis klucz, ktory bedzie dostepny za realnie pieniadze. Ta gra schodzi na psy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...