Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wbijac Ostatnia Sesia Kto Wbije 1 Dostaje Vipa!

GraczMPC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

083.gif Adres IP: 88.156.210.136:25565

083.gif Typ Serwera: Survival+Frakcje

083.gif Potwory: Tak

083.gif Zwierzeta: TAK

083.gif PvP: Tak

083.gif Premium: Nie

083.gif Sloty: 15

083.gif Biala Lista: NIE

083.gif Nether: TAK

KTO WBIJE TERAZ 1 DOSTAJE VIPA NA ZAWSZE Z FLY ORAZ DIAX EQ ORAZ GAMEMODE OP NIE MA!OSTATNIA SESJA WBIJAC NA SERWA RYWALIZACJA ! SZYBKO FAST BO BEDZIE I MOD JAK WBIJE 2!

Opublikowano

1 Typ serwera

2 Czy są jakieś pluginy?

3 Czy są jakieś atrakcje?

Admin nie umie posługiwać się komendą //wand

Admin wyzywa graczy od "jebanych dzieci" po pytaniu - "Ile masz lat"

Nie polecam

Opublikowano

Wszedłem, i szczerze się zawiodłem. Na serwerze jest tylko spawn, i jakas niedzialajaca spleef arena. PVP jest na całej mapie, gracz może wszystko niszczyć, moby się spawnują na spawnie. Moja ocena to 2/10 bo spawn całkiem ładny i admin wydaje się ogarnięty.

Opublikowano

Wszedłem, i szczerze się zawiodłem. Na serwerze jest tylko spawn, i jakas niedzialajaca spleef arena. PVP jest na całej mapie, gracz może wszystko niszczyć, moby się spawnują na spawnie. Moja ocena to 2/10 bo spawn całkiem ładny i admin wydaje się ogarnięty.

taki ogarnięty że wyzywa graczy od "jebanych dzieci" i nie umie posługiwać się komendą //wand
Opublikowano

Siema .

Nie Polecam tego oto servera , panuje na nim niemiła atmosfera. Admin o 20:00 musi iść SPAĆ i wyłącza server. Za byle co dostajesz bany , wbiłem 1 na server i niedostałem vipa , jendym słowem beznadzieja.

Pozdro

Ps: Vaxus

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...