Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Phoenix Nokia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema Szukam Pheonixa Nokia Który Obsługuje Nokie XpressMusic 5220 bo soft padł i sie nie włoncza i nie ładuje i bym zrobiłem Dead Phone Usb Za Danie mi Linka do poprawnego Pheonixa i Softa 1gb na chomikuj moja wersja Noki to R-110

Dubstep Porząda Krwiii Blood For Dubstep !

Opublikowano

weź kurwa idz bo nie wyrobie ja kupiłem ten telefon od kolegi I ON PADŁ KURWA PADŁ ! I MUSZE MIEĆ PHEONIXA NOKIA SOFTWARE I PL PATCHA KURWA

Dubstep Porząda Krwiii Blood For Dubstep !

Opublikowano

Zawsze powtarzale i bede powtarzac nokia moim zdanie to szajs . Albo sie sra albo strasznie muli przyajmniej u mnie tak nokie wygladaly . A mam soniaka i jestem zadowolony xD

BUM

Opublikowano

weź kurwa idz bo nie wyrobie ja kupiłem ten telefon od kolegi I ON PADŁ KURWA PADŁ ! I MUSZE MIEĆ PHEONIXA NOKIA SOFTWARE I PL PATCHA KURWA

Twój język pokazuje iloraz Twojej inteligencji.

Polecam iść do serwisu z telefonami i tam spytać. Będzie szybko i sprawnie

Roventiuss
212528fc17.png

Opublikowano

za darmo zrobisz sam ale jak widać nikt ci nie zapłacił za użycie google i poszukania forum zajmującego się nokiami, dziesiątki na necie z opisami i softem

z takim słownictwem i zachowaniem nie licz na gotowe że ktoś za ciebie odpieprzy cała robotę, podsunie ci pod łapki gotowy soft byś tylko go ściągną

taki problem masz wpisać nazwę tego co szukasz i telefonu w przeglądarce, wynik masz od razu

nie potrafisz zrobić sam to zwróć się do serwisu bo nikt nie będzie brał na siebie nastepnych bluzgów jak na podstawie jego informacji uceglisz całkiem telefon

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...