Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Nagrywanie filmów z LoL'a.

Szymico

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Szukałem, szukałem i nie znalazłem tego tematu, a wiem, że gdzieś był.

Chciałem zrobić poradnik video, lecz nie wiem czym nagrywać. Najlepiej, żeby był to jakiś program, w którym nagrywanie mało zajmuje.

279981407253602336505.png
Opublikowano

Polecam Mirisil Action , jest on płatny ale oferuje bardzo dużo . Oczywiście możesz poszukać cracka albo coś . Możesz też użyć Bandicam , też jest on płatny ale cracki są wszędzie ;)

Opublikowano

Hm, ok. A czy tym programem "Action" bądź "Fraps", "Bandicam", można nagrywać prosto z gry ? Czy trzeba z Lol Recordera włączyć mecz i wtedy nagrywać?

@down

Próbowałem nagrywać Hypercamem i wyszedł mi cały czarny ekran zamiast normalnego nagrania ;p

279981407253602336505.png
Opublikowano

Fraps mało daje a jest bardzo drogi

Ustawiasz klawisz , a potem podzas gry klikasz owy klawisz i nagrywasz ;)

@Up hmmm nie wiem xD nigdy nie używałe hypercama ;D

Opublikowano

Polecam Mirisil Action , jest on płatny ale oferuje bardzo dużo . Oczywiście możesz poszukać cracka albo coś . Możesz też użyć Bandicam , też jest on płatny ale cracki są wszędzie ;)

To po co dajesz mu płatny program, skoro scrackowanym Frapsem nagra cały film ? -,-

Fraps mało daje a jest bardzo drogi

Ustawiasz klawisz , a potem podzas gry klikasz owy klawisz i nagrywasz ;)

@Up hmmm nie wiem xD nigdy nie używałe hypercama ;D

Teraz to pojechałeś. Fraps mało daje ? Używałeś go kiedykolwiek ? I don't think so. Nie wprowadzaj ludzi w błąd, skoro nie wiesz.

@Top

Znajdź w necie cracka do Frapsa lub wpisz Fraps Full Version chomikuj i będziesz miał pełną wersję. Wszystko łatwo tam się ustawia, wybierasz klawisz, którym robisz screeny, którym klawiszem chcesz zacząć nagrywać i folder, gdzie to wszystko się zapisuje.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Nie ma lepszego programu od frapsa do nagrywania, mogą być jedynie podobnych gabarytów, np: taki Action, mało znany program, leczy jeden z lepszych do nagrywania LoL'a jeśli ma się słabszy komputer i fraps nie uciągnie, w nim nawet Ci z 60 klatek nie spadnie.

Link

Jeśli chcesz zobaczyć jakość wideo tego programu, to napisz na PW, podam Ci linki do moich Video z YouTube.

Opublikowano

Fraps jest dla tych, którzy mają mocne kompy. Polecam używać alternatyw podanych przez panów wyżej. Mi osobiście przy 2 rdzeniu dobrym, 4gb ramu, karcie grafie 1gb niezłej nie uciąga fraps, bo mam 20-25 fpsów i nie idzie grać na tym.

Gold Member

nvm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...