Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Sposób na szybki exp w BF3

Han_S

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema znalazłem ostatnio niezły sposób na szybki exp w bf3

potrzeba tylko zgraną ekipę pusty serv i to wszystko

załączę dokładna instrukcje co i jak tylko ze jest po ang i trzeba się zarejestrować na stronkę :P

http://bhlgaming.com...torial-guide/

chętnie znalazł bym ekipę pw na skyp bogdolek.adrian

film poda konkrety

Opublikowano

Za Boosting mogą ci dać bana. Zresztą dziwie się po co te wszystkie boostingi, moim zdaniem to była frajda jak się nabijało samemu levele, a tak prawdę mówiąc co ci da 100 colonel? Na pewno nie skilla...

Opublikowano

Za Boosting mogą ci dać bana. Zresztą dziwie się po co te wszystkie boostingi, moim zdaniem to była frajda jak się nabijało samemu levele, a tak prawdę mówiąc co ci da 100 colonel? Na pewno nie skilla...

Nie mogą tylko dadzą to tylko kwestia czasu.

i7 3770K @4.6GHz

GTX 760 SLI x2

16GB 2400MHz

2x256GB Samsung 830 Raid 0

Opublikowano

Kiedy ja widziałem ten filmik, klasyczny statspadding. Niestety EA ostatnimi czasy podchodzi do tego poważnie i nawet po statystykach potrafią wynieść konsekwencje.

Opublikowano

tylko po co to, skoro po wbiciu 45 rangi, czyli przed 1 colonel'em, już nie ma z tego pożytku?

Tym bardziej, do autora, Za to jest ban, więc jak tak zrobisz, to spodziewaj się, że w każdym momencie możesz wszystko stracić co osiągnąłeś, lub nawet dostać bana.

A i jeszcze jedno. Nemesis boosting nie daje już kilku tysięcy punktów expa za kill, teraz wartość adwersarza blokuje się na 200 punktach, + te za zabicie i za headshot, czyli 310 punktów za kill. Już lepiej normalnie pograć i się pobawić.

Opublikowano

Czyszczenie statów też jest, ale ostatnio często bany padają za to, więc lepiej się spodziewać bana i później nie być zaskoczonym, niż liczyć na reset stat i dostać bana i mieć pretensje.

Opublikowano

Ta gra niby taka super, a w niej pełno błędów jest, np. jedna misję w kampanii 5 razy przechodziłem bo się bugowała.

PS. Polecam ich zgłosić .

461151420292002410470.png
Opublikowano

Czyszczenie statów też jest, ale ostatnio często bany padają za to, więc lepiej się spodziewać bana i później nie być zaskoczonym, niż liczyć na reset stat i dostać bana i mieć pretensje.

Dowód ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...