Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sprzedam/wymienie konto na dark orbit

traviasty1998

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, tydzień temu skończyłem grę w dark orbit, pół roku temu dostałem konto od brata, gdyż wyprowadził się/założył rodzinę itd...

Konto ma 16 lv w tej chwili 275.174.703 PD. 901.575 poważania jest na PL2 , firma VRU, urki zostało tylko 1k 500 gdyz wszystko wydałem a nie wchodze już sporo czasu aby tak pograć. Skylab na maxa 20. Golec wszystkie desingi do wygrania na aukcji, ale właśnie nie ma tych unikatowych jak np solace itd, z formacji dronów jest kupiona za uri formacja serca., odrazu mówię 8 irków , 6 lv, bez desingów, pet 5 lv, 4 lf4 , 31 lf3 , 1 lf2, 17 najlepszych osłonek, 17 generatorów speeda najlepszych oczywiście, roboty i dodatki wszystko co najlepsze tam nie będę wymieniał. Jak ktoś chce to dam info. 14 PP I 51 NA 114 CDD, Klan byle jaki ;) Nie przywiązywałem wagi gdyż mało grałem, niestety mało PR (Precyzji rakiet ale to robi się 2h to można se narobić sporo jak ktoś chce) , 14 części do zrobienia apisa. Nick: Bloody?Bitte, JAK MÓWIŁEM PL2 VRU, sprzedaję tanio gdyż nie kręci mnie już to wogólę, moge również wymienić za konto na League of Legends lv 20+ tylko fajna nazwa ma być ;P Co do ceny przelew na lola na moje konto , równe 40 zł, i to mi doładuje na lolu 1780 RP dokładnie. Kontakt numer telefonu, mam rocznikowo 15 lat dlatego nie chcę przelewu ani kasy, poprostu przelew na inną grę ;)

Mój nr telefonu podam jak ktoś napisze na mój e-mail gdyż nie będę go ujawniał w internecie ;))

e-mail: [email protected]

Zdjęcia itd pod telefonem się umówimy ;)

Pewnie zły dział nie ogarniam tego forum więc xD A i jakby co nwm czy wszystko opisałem o koncie pewnie o czymś zapomniałem to pytać.. ;)

Opublikowano

Po 1 wystaw to na allegro. Po 2 widać, że coś kręcisz, ponieważ piszesz w temacie sprzedam/ wymienię a w samym opisie, coś z lolem... Jak by to było pl1 to bym kupił. Ale tak czy siak nie powinno się to tutaj znajdować do tego masz strony typu allegro i inne takie...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...