Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]PixelTeam.pl - dobry hosting ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam dla was dzis pytanko :)

Chodzi mi o hosting pixelteam.pl . Chodzi mi o oferte minecraft , która jest teraz tańsza ... Czy na serwerach są lagi ? Bugi czy coś co może zakłucić gre ?

Pomogłem? Like?

Opublikowano

A to jest jakiś hosting, nie mogę nic tam znaleść..?

Zapraszam na najbardziej zapowiadający się serwer Metin2.

Opublikowano

https://pixelteam.net/

Mu chodzi o to.

Nawet dobry, lepszy od mineshitu jednak mimo wszystko polecam bardziej CraftServe - lepsze ceny, dwa razy więcej ramu na gracza.

Opublikowano

Z tego co kiedyś miałem u nich serwer to często mieli problemy techniczne więc nie warto. Lagi też są dosyć, polecam zdecydowanie craftserve spośród hostingów :>

Opublikowano

TAK craftserve mam tam narazie maszyne ale 40 slotòw a oferty wienkszej nie ma . Tylko dedyk a narazie jeszcze dedyka nie potrzebuje a na pixelteam zobaczylem 80 slotów i mnie zaciekawilo .

Pomogłem? Like?

Opublikowano

TAK craftserve mam tam narazie maszyne ale 40 slotòw a oferty wienkszej nie ma . Tylko dedyk a narazie jeszcze dedyka nie potrzebuje a na pixelteam zobaczylem 80 slotów i mnie zaciekawilo .

Może i jest tyle slotów możliwych do kupienia - ale hosting przydziela mniej ramu na gracza o dwa razy, mają słabsze serwery i gorszy PA.

Opublikowano

CraftServe nie daj tyle ramu ile pisze . Mam tam kumpla i znizki .

Wienc wiesz ...

Pomogłem? Like?

Opublikowano

Ja bardzo bym ci polecał hosting mineserv.eu mialem tam serwery jestemy bardzo zadowolony z jakosci ich uslug :D Serdecznie polecam i Pozdrawiam

Opublikowano

CraftServe nie daj tyle ramu ile pisze . Mam tam kumpla i znizki .

Wienc wiesz ...

Nie, wcale. Mam tam od dawna serwery - nie ma lepszego hostingu w polsce. Dają tyle ramu ile mają w ofercie, mam plugin od sprawdzania statystyk, pamięć ram itp.

Nie polecam mineserv - panel jest nie do porównania, jeden z najgorszych w polsce, niewygodny interfejs jak i słabe serwery.

Opublikowano

@UP Zgadzam się.

A co do pixelteam... Nie miałem z tym hostingiem nigdy styczności. Przeciętny.

Nie miałeś z nim styczności i go oceniasz jako przeciętny? Jak go nigdy nie widziałeś to po co się w ogóle udzielasz w temacie, zresztą nie tylko w tym... spamer...

edit: @down

Więc zwracam honor.

Opublikowano

Nie miałeś z nim styczności i go oceniasz jako przeciętny? Jak go nigdy nie widziałeś to po co się w ogóle udzielasz w temacie, zresztą nie tylko w tym... spamer...

Pisałem ostatnio spis większości hostingów pod serwery minecraft. Pytałem wielu ludzi, poza tym:

https://www.google.pl/search?q=pixelteam.net+opinie

Member | Mentor Minecraft

nothing else.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Ten hosting jest naprawde kiepski Polecam kupić CraftServe choć ceny są o nieco droższe

|Witaj.|
Video_Gaming_Club.jpg

Opublikowano

Nie polceam ci pixelteam, juz lepiej więcej zapłacić, i mieć pewność że będzie smigać :) spróbuj disconnect.pl. Podobno dobry hosting. Z własnych doświadczen nie polecam Mineserv, 2 tygodnie musiałem czekać na maszyne, ogólnie na odp długo czekałem, na tsie 3 dni po kilka godzin żeby ktoś wszedł z administracji.

Opublikowano

Byłem użytkownikiem hostingu PixelTeam. Po 4 dniach usunąłem server. Hosting to porażka. Jak sie ma chyba ofertę od 1 czy 2 GB RAM to dopiero wtedy można bukkita wgrać :angry:

Z hostingów polecam Ci:

craftserve.pl

lub maxrate.pl (sam z niego korzystam od grudnia i jestem bardzo zadowolony)

Opublikowano

Nie zbyt dobry serwer, ale jeśli chcesz taki serwer dla kumpli czy już nawet otworzyć jakiś mały chociażby serwer PVP to jest w miarę okej.

Jeśli pomogłem to daj "Lubię to", bardzo mnie to zachęca do dalszej pracy :)

1367352043-U384748.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...