Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Nowy start i nowy problem

sinet114

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam postanowiłem zmienić server w Lolu i spotkałem się z ogromnym problemem, posiadam 5 lvl 5 wygranych ale wiecej sie nie da i tu moje pytanko opłacalnie jest grac teraz na botach ?? coś słyszałem ze do 10 lvl idzie tyle samo. Trole na tym poziomie to jest masakra a ja jeden nie dam rady wygrac jak inni maja po 0/30 i 0 itemków czasami trawi sie ktoś kto ogarnia,. I jeszcze jedno jak bede gral np do 10lvl na botach to nie bede miał potem braków w winach itp w profilu wiem , ze na 16 lvl moja ludzie po 70 nawet juz wygranych

"Celem wojny nie jest umrzeć za ojczyzne, tylko sprawić by tamci skurwiele zgineli za swoją" G.C.Patton

sygnatura22.jpg

2HardStyle2

Opublikowano

Do 10lvl'u to bardziej są ogarnięci lub średniogarnięci gracze z powodu robienia smurfów. A jeżeli trafi Ci się tzw.'troll' to zastanów się, czy nie jest to po prostu początkujący gracz ... Po 10 lvlu będziesz miał jeszcze gorszych graczy, bo to są na 100% już jacyś początkujący, którzy chcą wbić ten 30lvl :P A co do botów to chyba exp leci cały czas dobrze tylko IP chujowo.

fb.com/myrodj

Opublikowano

Na początku pograj sobie na botach, żeby zrozumieć ogólny sens gry, jeśli masz już 5 LvL, to jakieś tam drobne doświadczenie już masz, grając normale trafisz na graczy z twoim poziomem, więc myślę, że nie będą oni sprawiać Ci trudności, polecam Ci potrenować na normalach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...