Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konto na ZhyperMU

quato

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

OK widzę że nikt więcej nie jest zainteresowany a myślę że wszyscy stali bywalcy MPC już to widzieli więc postanowiłem.

Ponieważ nikt nie zdołał mnie przekonać zrobiłem losowanie i konto poszło do adasko12 :blink:

wysłałem ci PM w razie jakbyś nie dostał odezwij się to prześlę jeszcze raz albo podaj gg

30 luty 08 po 4 latach przygoda z mu zakończona

YEAAAAAAAAH I'M FREEEEE AT LAST

weź ze mnie przykład www.skasujmu.com

MPCFORUM <-> RULEZ

MPC ADMINS <-> uff ciezko sie z wami zyje...

LINEAGE2 <-> !!!RULEZ!!!

Opublikowano
osoby zainteresowane PM za ok tydzień osoba która mnie najbardziej przekona dostanie login i pass do konta

pozdro

tego nie zauwazylem :P i od razu pm wyslalem xD

95a062c8256b792f.jpg

Jeżeli Komuś pomogłem to nie obrażę się jak ktoś oceni mój post pozytywnie ;] (da mi punkt)!

Opublikowano

od razu mówię ze teksty w stylu "ja chciałbym to konto ..... bo tak" mnie nie przekonają więc proszę uzasadnić dlaczego to akurat miałbyś być ty jeżeli nikt mnie nie przekona za tydzień zrobię losowanie no chyba że nikt poza boryskiem się nie zgłosi ^^ więc trzymaj kciuki a będzie twoje :P

MPCFORUM <-> RULEZ

LINEAGE2 <-> !!!RULEZ!!!

Opublikowano

jakbym wygrał to acc i tak bym dal dla brata... bo on tam na zhyper nawala :D 6 lat on tylko lubi ludzi zabijać :D ostatnio na midgard stałem afk i poszedłem do sklepu przychodzę pk mam duże :D i patrze malego nie ma w domu ;p grałem kiedyś na zhyper kiedy ten server byl spoko... ale juz czasy sie zmieniły i dla mnie ten server juz nie istniteje...

ps napisalem do Ciebie bo brat mi kazal :D a ze ta wiadomosc wyszla taka schludna i brzydka to z pospiechu ze mnie tak gonil :D

;) pozdro

95a062c8256b792f.jpg

Jeżeli Komuś pomogłem to nie obrażę się jak ktoś oceni mój post pozytywnie ;] (da mi punkt)!

Opublikowano

bump

MPCFORUM <-> RULEZ

LINEAGE2 <-> !!!RULEZ!!!

Opublikowano
dzięki quato konto jest super ale jest jeden problem te konto ma 2 itemy full i nie moge ich sprzedac prosze napisz dlaczego.

nasz pr0 user mpc xD adasko pozdro :D moze jeszcze jakas rade chcesz?:PPP

95a062c8256b792f.jpg

Opublikowano
dzięki quato konto jest super ale jest jeden problem te konto ma 2 itemy full i nie moge ich sprzedac prosze napisz dlaczego.

nie dwa ale trzy dwa na bk i jeden na elfie i jak mówiłem są to itemy donated (za to że wpłaciłem na utrzymanie serwera) i jak mówiłem nie można ich sprzedawać wcześniej było można ale było to niezgodne z regulaminem więc pewnie zablokowali.

MPCFORUM <-> RULEZ

LINEAGE2 <-> !!!RULEZ!!!

Opublikowano

@ adasko12

Chciales zamienic to na na soule a potem soule na allegro?? Zapomnialem zaglupi jestes na to xD

@quato

i komu oddales acc ?:P dla neo xD

Sorki za slownictwo :D ale musialem... dawno tego nie robilem ;p

95a062c8256b792f.jpg

Opublikowano
@ adasko12

Chciales zamienic to na na soule a potem soule na allegro?? Zapomnialem zaglupi jestes na to xD

@quato

i komu oddales acc ?:P dla neo xD

Sorki za slownictwo :D ale musialem... dawno tego nie robilem ;p

Za to ty pokazales swoja zazdrosc, i wzasadzie ja bym zrobil podobnie.Sprzedal itemy i wrzucil je na swoje konto.

Opublikowano

i tak nie gram na zhyper :) gram na globie ;) a to w poruwnaniu co ja posiadam to jest nic nie warte xD

95a062c8256b792f.jpg

Opublikowano

no to po huja ci to konto

widac ze cos sciemniasz ciekawe ktury lvl masz na tym globalu pewnie 200 ale trud o kurwa :D

sygmaras%20(10).jpgsygmaras%20(13).jpg

2622il8.jpg19775.gif

20073.jpg19977.jpg

Opublikowano

kumpel zważaj do kogo mówisz... lvl 388 MG BK 250 dwa DLe 100+ zdziwil bys sie jakbys wiedzial co tam mialem :) komu nie pokazalem to mowili ze jestem userem allegro albo hackerem albo duperem ;]

i patrz co napisalem wyzej:

jakbym wygrał to acc i tak bym dal dla brata...

:) czytanie ze zrozumieniem sie klania :) ale ja od tego nie jestem zeby pouczac :)

95a062c8256b792f.jpg

Opublikowano

oddaj dla adasko12 :D on taki biedak xD

95a062c8256b792f.jpg

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Siemanko! no ja bardzo bym chcial konto na ZhyperMU od kogos dostac ale niestety raczej to niemozliwe, bo kazdy mowi ty to noobek jestes i tylko chcialbys konta :P wiec prosze o to was

Opublikowano

Człowieku popatrz na date tego tematu!Konto zostało juz dawno oddane!

Swoja droga to Zhyper ma chyba wystarczajacy high exp zeby zrobic szybko full stats.

Itemy to juz inna kwestia ;)

audiliftabsolutlyfinal.png
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mi by się tylko itemy z tych kąt przydały:) Bo mam swoje konto MG 78 BK 48 a reszta Dl SM i Summon to po jakieś 20 pare resów;p Ale serwer schodzi na psy coraz więcej bugów itp.

Więc jak coś to mi możecie itemy dać a innym konta xD

Opublikowano
Człowieku popatrz na date tego tematu!Konto zostało juz dawno oddane!

Swoja droga to Zhyper ma chyba wystarczajacy high exp zeby zrobic szybko full stats.

Itemy to juz inna kwestia ;)

No Dokladnie Guooni Data Muwi sama za siebie ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...