Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mastrubacja ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

xD jak dla mnie to nie grzech tylko ja se walilem od paru dni i nie moglem przestac prawie codzennie a potem znalazlem dziewczyne i jakos przestalem walic konia

ale ciezko jest to przestac czy to grzech xDDD haha xDczy sex to grzech:D?

Kto mnie pobije?

2Sda3hdpKDF.jpg

Opublikowano

według naszej wiary to jest grzech ale w naszym wieku 12 ++ ( ja mam 14 lat i jechana xD ) to jest normalne

*SYGNATURA KTÓRA BĘDZIE ODPOWIADAĆ MAJKELOWI*

Opublikowano

Ja jestem ateisa dlatego uwazam ze nie jest to grzech, po prostu na katolickich forach tak pier**la i to jest ich sprawa, oni maja utrudnione zycie a nie my :D

everythingfou - sprawdź to.

Opublikowano

Idź się księdza spytaj " Czy jak wale to mam grzech?" to się dowiesz czy grzeszysz. :D

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

według naszej wiary to jest grzech ale w naszym wieku 12 ++ ( ja mam 14 lat i jechana xD ) to jest normalne

lmao ja tylko poznałem taką możliwość w wieku 13 lat, zdarzyło sie pare razy i potem przestałem bo uważałem że to ogromna siara

Ja mam 15 lat i sobie wale dosyc często

15 lat i walisz? wtedy to ja nie byłem już prawiczkiem o_O

Bądźmy szczerzy i nie chce nikogo urazić ale konia walą zazwyczaj ci którzy nie tyle co sa brzydcy jak yyy (...) no właśnie i nie mogą poznać żadnej dziewczyny ale to wasza sprawa. Jest coś znacznie zabawniejszego - więc zaczynamy... (omg):

1. od walenia konia rosna wlosy na paluchach

2. od czestego walenia konia zle nam sie rozwija czlonek i moze nie teraz ale w okolicy ostatnich lat dojrzewania czlowieka (u mezczyzny jakos 21) falus moze byc krzywy, zakrecony, zdeka gruby a krotki lub na odwrot dlugi a cieniutki %)

3. jak przyzwyczaicie organizm do katarzyny raczkowskiej to powodzenia wam zycze podczas sexu z dziewczyna jak do tego dojdzie... bo organizm przyzwyczaicie i troszke lipka bedzie z przyjemnosci %).

Powiem tak, zacznijcie uprawiac sport, dbajcie o cere na twarzy zeby nie miec syfow, dbajcie o zęby aby były białe, ubierajcie sie stylowo i potrafcie wyslowic (nie co drugie slowo na k albo o jakis jebanych grach), zmiencie swoj charakter na bardziej sarkastyczny i napewno jakiejs dziewczynie sie spodobacie bo to o czym teraz tu piszecie to SIARA, SIARA I JESZCZE RAZ SIARA.

gz gl new_wallbash.gif

2006-2010

Opublikowano

Raczej nie jest grzechem.

Grzechami jest jedynie to co jest w dekalogu, a w nim o waleniu nie ma mowy.

Tak to by byl 11 pod tytulem:

"Nie wal konia"

jA Nop

Opublikowano

w mlodym wieku tak ponizej 15 lat to do grzechow sie nie powinno zaliczac bo na 100% kazdy to robi^^ . wedlug kosciola jest to grzech ale ja sadze ze nie..... niech sie inni wypowiedza.... nie lubie rozmawiac na takie tematy <brr>

@down JEST!

Metin2 4Ever <3

--------------------------------------------------------------

Jeżeli szukasz GM'a na swój serwer poprostu napisz do mnie na PW :D

Opublikowano

lmao ja tylko poznałem taką możliwość w wieku 13 lat, zdarzyło sie pare razy i potem przestałem bo uważałem że to ogromna siara

15 lat i walisz? wtedy to ja nie byłem już prawiczkiem o_O

Bądźmy szczerzy i nie chce nikogo urazić ale konia walą zazwyczaj ci którzy nie tyle co sa brzydcy jak yyy (...) no właśnie i nie mogą poznać żadnej dziewczyny ale to wasza sprawa. Jest coś znacznie zabawniejszego - więc zaczynamy... (omg):

1. od walenia konia rosna wlosy na paluchach

2. od czestego walenia konia zle nam sie rozwija czlonek i moze nie teraz ale w okolicy ostatnich lat dojrzewania czlowieka (u mezczyzny jakos 21) falus moze byc krzywy, zakrecony, zdeka gruby a krotki lub na odwrot dlugi a cieniutki %)

3. jak przyzwyczaicie organizm do katarzyny raczkowskiej to powodzenia wam zycze podczas sexu z dziewczyna jak do tego dojdzie... bo organizm przyzwyczaicie i troszke lipka bedzie z przyjemnosci %).

Powiem tak, zacznijcie uprawiac sport, dbajcie o cere na twarzy zeby nie miec syfow, dbajcie o zęby aby były białe, ubierajcie sie stylowo i potrafcie wyslowic (nie co drugie slowo na k albo o jakis jebanych grach), zmiencie swoj charakter na bardziej sarkastyczny i napewno jakiejs dziewczynie sie spodobacie bo to o czym teraz tu piszecie to SIARA, SIARA I JESZCZE RAZ SIARA.

gz gl new_wallbash.gif

gadasz ze 15 lat i juz nie byłes prawiczkiem, jakoś w to nie moge uwierzyć

nie znam takich puszczalskich dziewczyn w wieku 15 lat co się rowna z brakiem mózgu

jednak zgodze się z Tobą ze ten temat jest idiotyczny , jeszcze te teksty "[....] doscy często"

co do tematu to wg koscioła katolickiego to grzech

zamknijcie ten temat bo ludzie z siebie idiotów robią !!!!!

10775.jpg

13394.jpg

32408.png

30549.png

28252.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...