Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ziggs

marekstw

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, oglądałem kwalsyfikacje do s3 i poszedl ban na ziggs'a zastanawia mnie dlaczego ? mam kupiona ta postac lecz nigdy mi nie szlo jakos dobrze.

Opublikowano

Nie jest może najlepszą postacią, lecz prawdopodobnie ktoś z przeciwnej drużyny bardzo dobrze ją ogarniał na midzie i dla tego poszedł ban.

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

dlaczego? Bo przy dobrym zgraniu aoe skilli (no na turniejach cos takiego istnieje), Ziggs ma mozliwosc zadania prawdopodobnie najwyzszych aoe obrazen z apc. Jak wiadomo apc w dzisiejszej mecie ma zadawac heavy aoe dmg I byc mobilnym, dlatego ziggs swietnie pasuje, a do tego ma swietny single-target dmg. Jego minusem jest to, ze kontruje bardzo malo postaci, lecz na turniejach I dzieki flaskowi mozna grac defensywnie w early I poczekac na swoja pore- LATE GAME

jakos nie gram nim czesto, bo po prostu zapominam, se go mam, ale na rankach w s2 bylo 9/0 (win/lose), a w tym 1/0, istna bestia do carrowania teamfightow

Opublikowano

każdy jego skil to aoe DGM +mega ulti

"Celem wojny nie jest umrzeć za ojczyzne, tylko sprawić by tamci skurwiele zgineli za swoją" G.C.Patton

sygnatura22.jpg

2HardStyle2

Opublikowano

na turniejach nie idą bany na te uwazane za " op " postacie tylko na takie, którymi przeciwny team ogarnia . kumasz ? :D najwyraźniej ktoś z przeciwnego teamu pokazał się z dobrej strony ziggsem ( nie jest to zła postać, aoe bardzo dobry AoE dmg ) i to tyle :) . mam nadzieję , ze pomoglem

VeyPl.png

Jeśli pomogłem, daj tego like

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...