Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Dziwny problem z bs.

StoneKnight

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć :D

Dziś mija trzecia dzień od bonowania na kilku postaciach za pomocą BonusaSwitchera od Padmaka, otóż mam problem.

Zakładam na noc po pólnocy 7-8 kont, i po włączeniu botów jeszcze sobie popiszę na gg itd, i wyłączam monitor.

Rano wstaję sprawdzić rezultaty i problem polega na tym że przeważnie 4-5 kont się wyłącza tak około jak zniknie 500kk/1kkk z 2 kkk, a te konta które wybonowały mi dany item nie zostają włączone.

Trochę to denerwujące bo przeważnie 2-3 konta wbijają mi dane bony a reszte kont po prostu się wyłączają.... na czym polega problem ??

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

System Windows 7

Procesor : Intel? Core2 Duo CPU E7500 @ 2.93Ghz 2.9Ghz

Karta graficzna : Intel? G41 Express Chipset

Łączę : Radiówka 1 MB ( wiem że dupy nie urwa ) ale spokojnie korzystam z internetu i po włączeniu ośmiu botów mogłem sobie normalnie grać z lekkimi lagami.

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

System Windows 7

Procesor : Intel? Core?2 Duo CPU E7500 @ 2.93Ghz 2.9Ghz

Karta graficzna : Intel? G41 Express Chipset

Łączę : Radiówka 1 MB ( wiem że dupy nie urwa ) ale spokojnie korzystam z internetu i po włączeniu ośmiu botów mogłem sobie normalnie grać z lekkimi lagami.

No PC nie jest zły,tak jak pisałem wcześniej to wina bota.

805491408806070489277.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...