Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[champ] trundle

Rafiki222

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym wasze opinie na jego temat. Otóż postaci raczej zadko pickowana przynajmniej ja ją zadko widzę. Jednak kiedy juz sie pojawi ze mną w rozgrywce rozpierdala system. Interesuje mnie jak go budowac, na czym polega mechanizm jego skillow i gdzie nim grać. Ja go jeżeli juz widzę to w jungli, nadaje sie na solo bądź suppa ? Zastanawiam sie nad jego kupnem lecz nigdy nie moge go wypróbować bo w rotacji sie nie pojawia a znowu kupno go po czym okaże sie ze źle mi sie nim gra jakoś mnie nie zachęca.

Opublikowano

Ja powiem tylko tyle - zawsze jak gram z botami, i jest Trundle, to on najbardziej rozpierdala, i idzie na nim nawet paść xD

2d82fcx.jpg
Opublikowano

Trundle :

+wysysanie obrażeń od ataku dzięki skillowi pod Q

+dodatkowa prędkość ruchu i ataku dzięki skilowi pod W

+Slow + bariera z E

+Kradzież zdrowia , pancerza i odp . na magię dzięki R

+Dobra pasywka : leczenie

+Wytrzymałość

+mały dmg w first game .

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Bywalec
Opublikowano

Fajny champ nie łatwo uciec dzięki słupowi ;d.

Mało ludzi nim gra, ale jak go ogarniesz to ma świetną szybką jungle i przyjemne ganki.

5jJNSGS.png

Opublikowano

trundle ma mocny sustacin, jego lifesteakl potrafi wygrać z adc z bloodthisterem. Dodatkowo ciężko go zabić bo ma niezły system ucieczki, ma równierz slowa i bryłke która rozsuwa przeciwników (możesz wyłączyć ulta np, katy, nunu)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...