Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Galaxy Note 2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Zamierzam kupić prezent dla syna z okazji urodzin i bardzo prosił o telefon lub tablet.

Interesuje mnie dlaczego cena telefony Galaxy Note 2 jest taka sama jak tabletu Asus pad transformer bo maja idealne chyba procesor itp a tablet jest 2razy wiekszy.

Czy może mi ktoś powiedzieć dlaczego tak jest?Czy warto kupić ten telefon i jakie on ma zalety dzieki ktorym wyrożnia się z tłumu?

Oraz patrzyłem na allegro by kupić ten telefon i niekiedy widziałem wielkość wyswietlacza ponizej 5cali a czasami powyzej czy sa 2takie same modele?

Opublikowano

Możliwe, że trafiłeś na chińską podróbkę Note 2, która ma wyświetlacz 5 cali (oryginał ma 5.5).

Czy warto kupić? Warto. Jeżeli Twój syn lubi duże telefony to jak najbardziej. Smartphone ma świetne podzespoły, bardzo dobry wyświetlacz, rozdzielczość HD... :)

Poza tym idealny do gier. :) Na pewno na chwilę obecną jeden z najlepszych, dostępnych smartphone'ów na rynku.

http://www.mgsm.pl/pl/katalog/samsung/galaxynoteii/

A poniżej coś o tej chińskiej podróbce (na to trafiłeś?):

http://s5660.pl/temat-star-note-ii-i9220-podrobka-galaxy-note-idealna-warta-kupna

Opublikowano

a czy ma jakies fajne zdolnosci w sensie pisanie głosem tzn takie gadzety ktore by sie spodobaly chlopakowi,

o tym mowilem ze pisze wielkosc 4,6-5

dlaczego?

http://allegro.pl/sa...2935116594.html

skoro chce nowy telefon lub tablet, to po co brać tablet, bedzie sie bawił w domu, i po co to? do gier, chyba zaawansowanszych rzeczy nie będzie robił. Telefon sie bardziej przyda, pewnie ma stary, wiec bedzie miał nowy i lepszy, dla mnie tablet ma tylko wiekszy wyswietlacz, jest okrojony z 3g i wogole funkcjii telefonu, co do note'a 2, to chyba tak, chyba ma pisanie głosem tak jak samsung galaxy s3, natomiast pisanie głosem jest bezsensu, z klawiaturą ekranową QWERTY szybciej mozna napisac zdanie niz wyszukiwanie głosowe google pokaze wynik.

Opublikowano

okej wszystko ok ale mam pytanie co z ta aukcja bo sobie to wypatrzsyełem i czy tam pisze ze 4,6-5 przez pomylke czy ja

możliwe że pomyłka tego co wystawiał aukcje ;) (możliwe że przy wybieraniu cali nie było tyle ile ma chyba że się wpisuje samemu, to moze się pomylił zresztą nie za poprawnie ortograficznie pisze koleś, ale to nic :P) jeśli chodzi o zdjęcie tel to zgadza się, opis też, użytkownik to jakiś teletorium, telefony zapewne sprzedaje, raczej w konia by nie robił. ma 99,5% pozytywów, jak jesteś z Warszawy to mozesz osobiscie od nich odebrac.

Opublikowano

Dziękuję wszystkim mam nadzieję że synkowi się spodoba i bedzie wszystko dzialac i ekran bedzie 5,5 heh

Na pewno. Teletorium nie sprzedaje podróbek. :) A jak masz wątpliwości to jedź osobiście odebrać. W ogóle przy kupnie takich sprzętów zawsze lepiej pojechać, obejrzeć. Ba! Nawet pomacać, żeby wszystko było jasne. ;)

Tak btw. chciałabym dostać taki prezent od taty na urodziny. ;x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...