Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][Rozstrzygnięte][Sugestia]Blogowe konkursy

Marcuśny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Proponuje aby w ws. blogowych konkursów zrobić jakiś regulamin

Jak widać blogowe konkursy się przyjęły jak ktoś ma coś do oddania może spokojnie oddać i to jest dobre, ale nie brak oszustów, i głupich konkursów.

Proponuje

1.Zakazać konkursów typu " daj lajka i wygraj 10", "Wygraj 100like" itp

Dlaczego? bo to jest zwykłe wyłudzanie, rozumiem jak ktoś ma do oddania jakieś konto czy coś, to zawsze idzie coś wygrać a i tak lajki są darmowe.

2. zakazać organizowania konkursu osobą które wcześniej oszukiwały

Tak jak pisałem jak ktoś ma naprawdę do oddania jakieś konto to niech te lajki sobie ma

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Gość                
Opublikowano

Jak chce coś oddać to chyba robi to z nieprzymuszonej woli, nie powinien niczego wymagać w zamian.

Jestem na tak.

Opublikowano

Jak chce coś oddać to chyba robi to z nieprzymuszonej woli, nie powinien niczego wymagać w zamian.

Jestem na tak.

Wiesz jak ktoś coś chce oddać przykładowo konto i chce za to lajki to dobra niech sobie ma te lajki

Ale konkursy typy "lajki za lajki" lub oszuści powinni mieć zakaz robienia takich konkursów

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

To w tych śmiesznych blogach konkursiki na lajki sobie urządzają ? xD

tak,wypierdalać z żebractwem

chcesz lajki to sobie zapracuj

s2c77Oa.png

Opublikowano

z tymi konkursami to wam sie w głowach pojebało.

Napisze że mam konto do oddania, konkurs sie zakończył - dałem konto, po miesiącu odzyskałem passy i koleś żali się że nie działa konto pokazuje screena że hasło jest niepoprawne i komu uwierzysz?

Śmieszą mnie także ilości lajków do wygrania. 100.1000 itp. no kurwa beka w chuj.

Nie mam 100 postów i jak mi je dasz? (już pomijam że są limity) nie dostałem 100 - mogę Cie osądzić że oszukujesz.

Dostane 100 lajków mając np. 90 postów, mogę Cie "pozwać" o multikonto.

Chcecie coś oddać, oddajcie bez konkursu. A jak nie to na Youtube.

a co do oddawania, zostały mi 2 doty. (pisać na PW maile na które ma polecieć steam gift)

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Zdecydowanie tak. Mnie też denerwują te blogowe konkursy 'każdy kto da mi 10 lajków bierze udział, a ja wybiorę jedną osobę i dam jej 20 lajków'. ;f

Opublikowano

Tak.

Ja czasem robię takie konkursy, ale oddaje w nich konta, których już więcej nie używam :)

Dokładnie, jak masz konto to już oddaj za te lajki spoko

ale te konkursy "lajk za lajk" są bezsensu

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

To w tych śmiesznych blogach konkursiki na lajki sobie urządzają ? xD

tak,wypierdalać z żebractwem

chcesz lajki to sobie zapracuj

1372333810-U137250.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...