Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] WarBot

Potrzebujacy :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja juz od 5 dni bilem lvl a dzisiaj dali mi bana ;/ Tak samo bratu i koledze na 2 kontach. Mozna sie jakos odwolac od tego bana?

Każdy kolejny + motywuje mnie do dalszej pracy.

kocur5_4_1.png

Daj +

Opublikowano

#UP2 mozesz napisac ticketa ale nie odbanuja ci konta niestety...dla tego ja nie uzywam warbota

#downa no to cie nie przylapal zaden admin lecz gdy ktos zobaczy twoje staty to dostaniesz bana ze np masz 500 kill 600 dedów czy coś takiego a lvl 32

TO BAN MUROWANY ;D

xD---Kopi_ehxepsa.png

Opublikowano

#UP2 mozesz napisac ticketa ale nie odbanuja ci konta niestety...dla tego ja nie uzywam warbota

#downa no to cie nie przylapal zaden admin lecz gdy ktos zobaczy twoje staty to dostaniesz bana ze np masz 500 kill 600 dedów czy coś takiego a lvl 32

TO BAN MUROWANY ;D

Etam, kd reset przecież jest, gorzej w logach xD A co do banowania zobaczcie sobie w user list(wpiszcie [gm]) jak się czają na zombie i jak często, a skoro chwalimy się banami za warbota to 48,46 i 40 :P

87.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...