Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban za...

kolo1234

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,mam pytanie,otóż dzisiaj kując sobie żyły w świątyni natknąłem się na dwóch idiotów,kiedy zaczynałem kopać strzelali do mnie z łuku i tak robią przez ładnych kilka godzin,przelogowują,szukają graczy i przerywają kopanie. Czy jest za to ban? Chciałbym się zemścić...nie dają grać.

sygnampc.jpg
Opublikowano

Możesz zgłosić choć nic nie zrobią, niby jest to utrudnianie gry no ale Polski team jest jaki jest

Jedynie na eventach górniczych nie można bić

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

Szczerze powiedziawszy to podlega pod utrudnianie gry . Więc jak będziesz miał filmik i będzie admin który jest regulaminowy ( rzadkość ;p ) to ban powinien być.

Opublikowano

Banda idiotów potocznie zwanych ludźmi ;)

Olej ich, tylko nie gadaj, że robią to notorycznie.....

Bo jak non-stop coś takiego robią to masz prawo poskarżyć się w supporcie o to, ze owi gracze utrudniają ci gre.

Opublikowano

Gdyby ci ksuli na spocie , wyzywali to ok , ale to poprostu zwykłe droczenie się z tobą. Za to nie ma bana.

Mylisz się. To "droczenie" to jest utrudnianie gry... nagraj krótki filmik przedstawiający sytuację i wyślij zgłoszenie na support.

Opublikowano

Skoro zabijanie kogoś (nawet na wolnym,z własnego królestwa) i podnoszenie jego dropu (tzn czekanie aż podpis nad dropem zniknie) nie jest karane,to takie banały tym bardziej ;)

Opublikowano

Gdyby ci ksuli na spocie , wyzywali to ok , ale to poprostu zwykłe droczenie się z tobą. Za to nie ma bana.

Tylko,że to "droczenie się ze mną" trwało kilka godzin,nagrałem filmik,wysłałem do supportu i oto efekt:

"Na chwilę obecna Tabela Kar nie przewiduje banów za takie wykroczenie, w związku z tym nie możemy wyciągnąć konsekwencji na podstawie tego zgłoszenia."... Dziękuję wszystkim za fatygę,temat można zamknąć.

sygnampc.jpg
Opublikowano

Heh wolny właśnie po to jest :D Kiedyś też wysłałem podobną kwestie . I dostałem wiadomość zwrotną , że nic nie mogą zrobić i że mam się zapoznać z regulaminem ;d

249749950513365bcdea3d.jpg 

DAJ + TO NIE BOLI ...

Opublikowano

No szkoda ten PL wgl jest dziwny na SG np jest ban za ksuecie metka oraz mobów i o wiele przyjemniej sie tam gra . Ceny również niskie nie to co na PL ...

249749950513365bcdea3d.jpg 

DAJ + TO NIE BOLI ...

Opublikowano

Nie ma bana. Dlaczego ? A z jakiego powodu by miał być ? Ksucie, zabijanie, czy też to co oni robią nie podlega pod utrudnianie, a bardziej "rywalizację". Skoro oni tego nie mają to czemu ktośinny ma mieć ? Troche się ogarnijcie.. Moim zdaniem chcecie takiego metina, gdzie każdy każdemu pożyczy eq, podexpi bez problemów, czy też zabierze na DT kiedy tylko będzie chciał..

Opublikowano

Boże.. Jak bije ktoś kogos na wolnym lub z innego królestwa to odrazu ban uważacie. Przecież gdyby tak było to po co w ogole robiliby 3 królestwa. Nikt ich za to nie zbanuje i słusznie no niby za co... Utrudnianie gry hahaha

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Boże.. Jak bije ktoś kogos na wolnym lub z innego królestwa to odrazu ban uważacie. Przecież gdyby tak było to po co w ogole robiliby 3 królestwa. Nikt ich za to nie zbanuje i słusznie no niby za co... Utrudnianie gry hahaha

Kolego,gdyby mnie po prostu bili,nie miałbym nic przeciwko,a nawet powalczyłbym,chciałem w spokoju pokopać sobie,o samo bicie nie mam żalu,jednak podczas górnictwa to już inna sprawa. Nikt nie musi już tutaj spamować w tym temacie,wyjaśniło się.

sygnampc.jpg
Opublikowano

Heh. W regulaminie może być za to ban ale uwierz mi nie ma sensu wysyłać tego na support tam 1 na 100 zgłoszeń przyjmują, zawsze dopatrzą się jakiegoś ,,ale" szkoda czasu. Zresztą zapewne raz ci przeszkodzili w tym kopaniu rudy i robisz z tego wielką aferę zapewne ty też już nie jeden raz komuś utrudniłeś grę, taki jest nasz polski metin i tyle. Pozdro.

aqu1.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...