Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Nie sądzicie że to już przesada?

dandzio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak dziś zobaczyłem ten zestaw taki bardzo rzadki niby który nawet zestawem jest bo wszystko pochodzi od innych zestawów. I jeszcze jak zobaczyłem cene.. za 45k funds to ja przecież mogę kupić 40 zestawów a nie takie badziewie. Się tak zastanawiam co oni robią?

@down

Mam problem i chce o tym porozmawiać nie chodzi mi o to że mnie nie stać panie bogaty tylko o to co oni robią z tą grą.

Opublikowano

Pf.... co oni robią? ymm .... może jakiś test chcą zrobić czy ktoś wg kupi te gówna? to gówno.... za 45k funds da się kupić DUŻO więcej ....

Innego powodu nie umiem jakoś wymyśić ..... maski też jakieś dupowate kupii.... 15k za maske ;_; omygy..... abo to jakiś fai abo te itemki mają jakieś moce chu* wie co ;_;

YAY

Opublikowano

"To są sety unikatowe!"

Mi to szczerze nie przeszkadza. Dalej jest Deal of the Day, Daily Claw więc mi wszystko pasuje. Niech i dają sety po 100k Funds. Jak ktoś jest na tyle głupi by kupić itemki, które w ciągu dwóch ostatnich miesięcy były w DotD za połowę tej ceny to mu tylko współczuję. Maski z resztą też gdzieś widziałem, dużo taniej (ale mogę sie mylić).

Nie wkurzajcie się bo nie macie obowiązku tego kupować. Co więcej, multum ludzi się na to rzuci, a my możemy spokojnie na to patrzeć. Dzięki temu nie ma obawy, że porzucą rozwijanie gry bo im się nie opłaca ;)

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Czekają na idiotów którzy to kupią. Wszystkie itemy z tych setów były kiedyś do kupna, wiele razy. Jedynie maska dla royali była raz do kupna, w tym samym secie za cenę 50k funds.

Edit: I chyba też kurtka dla royali jest rare :3

Opublikowano

@UP

pfff weź wyjdź... kogo to obchodzi? wyjdź ..... wracaj do przedszkoa czy tam 1-3 podstawówki....

ymm... nie wiem kto normany kupi te hemy czy zestawy.... zestaw przeiczając kosztuje 89ZETA.... a co w nim jest ? nic fajnego.... epiej poczekać na zestaw....

dziwi mnie to że udzie kupują te hemy ;_; 250 byo a już 230 czy jakoś tak...... ;_;

YAY

Opublikowano

Wczoraj mój dawny kumpel powiedział, że ludzie i tak to kupią bo są zwyczajnie uzależnieni i widząc co się dzieje muszę przyznać rację.

Opublikowano

Ale wy macie problemy, ktos ma kase to kupuje az tak was to boli? nikt wam nie mowi "KUPUJCIE TO BO DOSTANIECIE BANA" nie szkoda im kasy na sety po 100 zl to niech kupuja co wam to przeszkadza?Ale nie wy potraficie tylko narzekac i mowic "Ale EA jest chujowe nic nie dadza za darmo jeban*** zydy, zero kodow tylko jakies chu**** sety za 80k funds" Ale to wy wlasnie jestescie zydami szkodujac na gre 10 zl, wiecej wydacie na papierosy albo na jakies batony a tak se kupicie bron na promocji niedawno byla bron za 800-900 fundsow czy to naprawde tak duzo? A jak nie chcecie wydawac na gre kasy to idzcie se w tibie pograjcie albo w metina.Tyle.(Pewnie teraz posypie sie na mnie hejt, ze jestem jebanym bogaczem bo kupuje sobie fundsy, a was nie stac na nie bo nie jestescie az tak zafascynowani gra zeby na nia wydac choc 10 zl.Tyle w temacie)

Opublikowano

Zupełnie nie wyczułeś o co tu chodzi, nikt nie zagląda do czyjegoś portfela. Tutaj bardziej chodzi o politykę EAsy a dokładniej o sprzedawanie rare przedmiotów po kilka razy za dużo wyższą cenę. Kiedyś w BFH to było nie do pomyślenia, co gorsza ludzie kupują te przedmioty zachęcając EAsy do robienia takich oto ofert. Tu nie chodzi o wygląd tych przedmiotów, beznadziejny wygląd a o wyróżnianie się właśnie tymi itemami. Dochodzimy do momentu, gdzie kupujemy syf tylko i wyłącznie po to, by się wyróżniać bądź nawet tylko posiadać dany item w my stuff. Nigdy nic nie dawali za darmo, ale przynajmniej dało się grać bez wydawania tych 50zł.

Opublikowano

Masakra , to już troszke przesada.Moze powoli traci miano pay2win ale coraz wiecej kasy biorą. Mnie to nie przeszkadza , ale wiecie.

asaprocky_gif-1422823049.gif
XDDD

banner1.png
| PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor |

Opublikowano

Masakra.

zaraz 5% dostaniesz i będzie masakra ;p

Tak samo jak był ten filmik co byli u nich w tej firmie to zamiast pytać o to kiedy naprawią match meiking (nw jak to się pisze) to pierdolili jakieś głupoty.... I według mnie oni powini organizować jakieś zawody. Np mistrzostwa klanów i jakieś między narodowe. Powinni usprawnić jakoś fajnie tą gre. Ja np maże sobie o zombi ;p takiej mapce zobi gdzie się oba teamy współpracują i zabijają zombi. Może to głupie i nie możliwe ale ja bym bardzo coś takiego chciał za zombiaka by się dostawało jakieś niewielkie liczby pkt albo miał by on mało hp i by szybko padał wtedy te punkty może by się miej wiecej równały tym osiagnietym w normalnym meczu.

Opublikowano

Ale wy macie problemy, ktos ma kase to kupuje az tak was to boli? nikt wam nie mowi "KUPUJCIE TO BO DOSTANIECIE BANA" nie szkoda im kasy na sety po 100 zl to niech kupuja co wam to przeszkadza?Ale nie wy potraficie tylko narzekac i mowic "Ale EA jest chujowe nic nie dadza za darmo jeban*** zydy, zero kodow tylko jakies chu**** sety za 80k funds" Ale to wy wlasnie jestescie zydami szkodujac na gre 10 zl, wiecej wydacie na papierosy albo na jakies batony a tak se kupicie bron na promocji niedawno byla bron za 800-900 fundsow czy to naprawde tak duzo? A jak nie chcecie wydawac na gre kasy to idzcie se w tibie pograjcie albo w metina.Tyle.(Pewnie teraz posypie sie na mnie hejt, ze jestem jebanym bogaczem bo kupuje sobie fundsy, a was nie stac na nie bo nie jestescie az tak zafascynowani gra zeby na nia wydac choc 10 zl.Tyle w temacie)

Wydałem ponad 300 zł i nie szkoda mi pieniędzy na bfh.

zaraz 5% dostaniesz i będzie masakra ;p

Tak samo jak był ten filmik co byli u nich w tej firmie to zamiast pytać o to kiedy naprawią match meiking (nw jak to się pisze) to pierdolili jakieś głupoty.... I według mnie oni powini organizować jakieś zawody. Np mistrzostwa klanów i jakieś między narodowe. Powinni usprawnić jakoś fajnie tą gre. Ja np maże sobie o zombi ;p takiej mapce zobi gdzie się oba teamy współpracują i zabijają zombi. Może to głupie i nie możliwe ale ja bym bardzo coś takiego chciał za zombiaka by się dostawało jakieś niewielkie liczby pkt albo miał by on mało hp i by szybko padał wtedy te punkty może by się miej wiecej równały tym osiagnietym w normalnym meczu.

Takie coś już było NC 2012. Polska wygrała (bodajże).

asaprocky_gif-1422823049.gif
XDDD

banner1.png
| PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor |

Opublikowano

Jak dziś zobaczyłem ten zestaw taki bardzo rzadki niby który nawet zestawem jest bo wszystko pochodzi od innych zestawów. I jeszcze jak zobaczyłem cene.. za 45k funds to ja przecież mogę kupić 40 zestawów a nie takie badziewie. Się tak zastanawiam co oni robią?

@down

Mam problem i chce o tym porozmawiać nie chodzi mi o to że mnie nie stać panie bogaty tylko o to co oni robią z tą grą.

Jak ktoś ma na co wydawać to czemu nie ? Jak się ma forse jest się nad innymi ;)

fighting0070.gif

2151571077.png

Sygna nr 2 i 3:

f51f61ce7c7db.jpg

1358683560-U261555.png

Sygnatura by SoiThe

Pomagam w działach "Problemy z grami" "Komputery" "BFP4F" "Tworzenie stron www"

Opublikowano

BFH nie jest grą esportową i nie będzie. Za dużo kruszakusa się naoglądałeś. Zawody powiadasz, obecnie jest turniej L7, tylko po jakiego grzyba EA ma się brać za organizację skoro nikomu nic nie będzie pasować jak to miało miejsce przy NC2012.

Opublikowano

BFH nie jest grą esportową i nie będzie. Za dużo kruszakusa się naoglądałeś. Zawody powiadasz, obecnie jest turniej L7, tylko po jakiego grzyba EA ma się brać za organizację skoro nikomu nic nie będzie pasować jak to miało miejsce przy NC2012.

Ale mogli by to pusczać tak jak były zawodu w lolu to było tam przy wejściu na lanchera że się odbywają teraz i można było w dobrej jakości live oglądać. Wtedy bo ktoś o tym wg wiedział. A tak to był chyba live jakiś i było z 60 tylko widzów...

Opublikowano

Jeszcze raz napiszę, to nie jest gra esportowa. Poza tym ciężko byłoby to zrobić a jeżeli ktoś chce to obejrzy. Troszkę fail ze strony polskiego EA, że nie ma żadnej informacji o L7, gdzie będziemy mieli parę drużyn. No cóż.

Opublikowano

Ja biorę udział w L7 :) Mogliby chociaz na głownej zamiescic informacje o turnieju... Ale easy ma w dupie pisanie informacji(nie mowiąc o organizacji) i woli zamiescic info o strojach za 50k f. Z nc tak samo było ._.

Opublikowano

nie wiedzą bo o tym się nie mówi EA zawala sprawe, widzi że gra się pierdzieli i chcą się nachapać ile mogą zanim ludzie na dobre poodchodzą.... Laserowy syf inne pierdoły to wszystko jest dla kasy Płacisz wygrywasz nie ładujesz stajesz się słabszy.... Niestety ta gra stała sie dla nich zdychającą krową którą doją ile mogą

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...