Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] z BO2 i Steam

kichu12354

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka chciałem waz spytać co zrobić gdy chce zainstalować CoD Bo2 na steam a tu wylatuje "uwaga" z treścią ze "brakująca informacja aplikacji" i co mam zrobic?

Opublikowano

Windows?

Spróbój przeinstalować steama, bądź pobierz ze Steamu gre, nie z płyty ;p

76561198048736832.png

Opublikowano

mam windows 7 nie dzieje sie nic z płytą tylko ze steam ;/ . u kolegi juz gralismmy na moim koncie steam miałem formata i chcialem ponownie zainstalowac i pokazuje sie błąd ;/

pomóżcie chętnie pogram z tutejszymi ; )

Opublikowano

mam windows 7 nie dzieje sie nic z płytą tylko ze steam ;/ . u kolegi juz gralismmy na moim koncie steam miałem formata i chcialem ponownie zainstalowac i pokazuje sie błąd ;/

pomóżcie chętnie pogram z tutejszymi ; )

może zamiast ponownie instalować, poprostu sciągnij :> nie wiem czy jest taka opcja jak sie ma płyte, ale mozna sprobowac, jak masz wolnego neta to cienko.

Opublikowano

wiem wiem sciągałem juz raz kiedyś bo zapomniałem ze mozna z płyty lol ale pobierać bedzie sie 2-3 dni to narazie sobie nie pogram . płyta za to zaś jest oryginalna ze sklepu

ale to musi być jakiś kłopot ze steam ponieważ chciałem też zainstalować peinkiller i tez ten sam błąd

Opublikowano

Zmień folder docelowy wgrywania gry, musisz ustawić aby wgrywało tam gdzie masz steama... ten sam mam problem wydaje mi się, że mi instaluje dobrze więc to ogarnąłem jak coś się zmieni to dam edita ;p

@up: co masz na myśli?

EDIT: Działa tak jak napisałem ;)

76561198048736832.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...