Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Postać dla nowicjusza.

Xare

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie, dostałem dziś od kolegi DOTE, właśnie sie pobiera. Grałem dosyć dużo w LoLa, więc myślę że aż tak ciężko nie będzie.

Poszukuje bohatera, którym łatwo poznać mechanike gry, nie koniecznie musi być łatwy, preferuje postacie pod inteligencję, z dużym burstem.

Opublikowano

Po 2 zdaniu zapewniam Cię, że będzie bo siedziałeś w gównie na lolu, ręczę, że na <1.7 nigdy nie wszedłeś.

Zeus, Lich, Lion, Ogre Magi. Generalnie to nie próbuj Invokera bo lolowiec go nie ogarnie bez poznania mechaniki, a do poznawania są lepsze wybory. Odradzam też Silencera, Outworld Destroyera ze względu na wymagany dobry timing i wyczucie czasu oraz koniecznosc zbudowania itemu, który nie jest epicki ale daje escape (to się tyczy OD)

Trolling is a art.

Opublikowano

A macie jakąś postać dla nooba? :D

Nie ma noob każdą nie umie grać :D

@Topic

Mogę ci polecić:

Liona

Zeusa

Storm Spirita

Każda postać praktycznie jest do ogarnięcia i robienia najlepszych stat tylko trzeba grę ogarniać :D

fighting0070.gif

2151571077.png

Sygna nr 2 i 3:

f51f61ce7c7db.jpg

1358683560-U261555.png

Sygnatura by SoiThe

Pomagam w działach "Problemy z grami" "Komputery" "BFP4F" "Tworzenie stron www"

Opublikowano

Nie ma noob każdą nie umie grać :D

@Topic

Mogę ci polecić:

Liona

Zeusa

Storm Spirita

Każda postać praktycznie jest do ogarnięcia i robienia najlepszych stat tylko trzeba grę ogarniać :D

Noob nie ogarnie liona, bo wbrew pozorom nie jest on takim łatwym charem. Tak samo ze storm spiritem.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Ja ci polecam na poczatek

1. Lich

2. Drow Ranger

3. Riki ( ta postać jest zaje* jak ogarniasz ostatnio wbiłem na niej 38 fragsów <3 )

A dalej juz mysle ze bedziesz ogarniał :)

Opublikowano

Na początek najlepiej bierz Invokera, Chena, Morphlinga, Faceless Voida, Thinkera.

Najpierw to się naucz pisać nazwy postaci, Thinkerze.

@ up to żeś dojebał do pieca...

Invokera dla nooba?

Ironia, debilu.

Ja ci polecam na poczatek

1. Lich

2. Drow Ranger

3. Riki ( ta postać jest zaje* jak ogarniasz ostatnio wbiłem na niej 38 fragsów <3 )

A dalej juz mysle ze bedziesz ogarniał :)

Taa, Riki, jak każda postać ze stealthem, uczy złych nawyków. Jesteś niewidzialny- robisz overextend i nie uważasz.

1 ward w teamfightach lub gem i Riki jest useless. Grałem z Rikim non stop koło 50 gier pewnie na low levelu i tam też (ale może to przez win rate, w/e) pojawiał się gem i do momentu sprzątnięcia go Riki był useless, a czasem niezależnie od tego, jak bardzo się starasz jest to niemalże niemożliwe.

Trolling is a art.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...