Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Nowa gra

nowygraczsea

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

stary co ty wyprawiasz wez sie nie wyglupiaj i nawet konta nie zakladaj w syfie

jest tyle fajniejszych gier w ktore mozna pograc i to za darmo..................

Opublikowano

hehe wiem ze śa ale kiedys gralem a jak poczytalem ze walic mozna po 100k ztymi slotami to zawsze pobawic sie mozna puki nie dadza bana . Próbowac sam no niestety za wolny net próbowalem juz

Opublikowano

Powtarzam wam kolejny raz, że nie da się już wrzucić więcej armat na pokład. Tydzień temu jeszcze tak. Sam miałem 3,5 tys armat w tym prawie 3,3 tys 30f i z pustaka waliłem po 55 tys. Ja tez miałem już nie grać w to gówno ale postanowiłem założyć konto, które będę rozwijał tylko bugami i botami. Przez 3 tyg zrobiłem fulla z 55f zbugowanych, kilkadziesiąt mld złota, rampę dla kul 2/5 i non stop na bocie oczywiście. Szkoda tylko, że nowy bug na kryształy (talenty) mi nie wychodzi, bo kupiłbym 1500 kryształów i zrobił 50 talentów, no ale nie wychodzi ;/

Opublikowano

Ciągle możesz bugować armaty, złoto i podobno talenty (nowy sposóB) o mojo nie mówię bo to mało ważny bug i to chyba tyle na dzień dzisiejszy, nic ci nie zrobię bo jesteś tu nowy i cię nie znam.

Opublikowano

tu napisze niech każdy skorzysta choć coraz więcej parów na tym forum.

Wrzucasz mojo pojedynczo aż będziesz miał jokerx5, potem wrzucasz 100 mojo na raz i później wrzucasz jedno mojo i to jedno mojo ci się mnoży kilka do kilkunastu razy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...