Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Klatki w bf3

iAzoot_Pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka ! Gralem dzisiaj rano w bf3 wszystko ladnie smigalo . Teraz przyszedlem do domu odpalam kompa chce sobie zagrac a tu gra tnie mi sie niemilosiernie ... Czego to moze byc przyczyna ?

Opublikowano

Tnie czy laguje ?

Przecież pisał że tnie :P Czasami mam wrażenie że piszesz dla postów no ale nie oceniam.

@top

Gdy grasz w bfa komputer jest nagrzany? (czyt. chodzi już od dłuzszego czasu) Kiedy ostatnio go czyściłeś? Podaj specyfikację ;) Sam tak miałem i oczyszczenie kompa i nasmarowanie procka pomogło.

Opublikowano

Wszyscy piszą, że im tnie a potem się okazuje, że laguje. Dlaczego zadałem to pytanie ? Już wyjaśniam, rano działało, teraz nie działa. Wątpię aby w parę godzin komputer przestał działać, jeżeli kolega niczego nie instalował co ingeruje w pliki systemowe to skąd nagle miałby się pojawić problem ? Ano właśnie, znikąd.

Natomiast inaczej wygląda sprawa internetów, jak wiemy czasem nasz dostawca ma zwyczajnie problemy i w tym okresie mamy beznadziejne łącze.

Opublikowano

Czasami mam podobnie, że gram w coś jest zajebiście, a potem z dupy zaciny i freezy. Sprawdź temperatury. U mnie winne były skoki właśnie temperatur.

9368_gold.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...