Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dodatkowe mapy na COD World at War.

Pies900

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Pobrałem pare map do Call of Duty: World at War tylko niewiem gdzie je mam wrzucić. Grę mam na platformie Steam.

Prosze o pomoc nagrodze + !!

Bardzo prosze

76561198057155616.png

....................................................................................../|\............................................../|\

........................................................................................|..................................................|

.................................................................................The best...............................Favorite

Opublikowano

Możliwości:

Ścieżka\Steam\steamapps\common\Call of Duty World at War\usermaps\

C:\Documents and Settings\Nazwa\Ustawienia lokalne\Dane aplikacji\Activision\CoDWaW\usermaps\

C:\Users\Nazwa\AppData\Local\Activision\CodWaW\usermaps\

C:\Users\Nazwa\App Data\Local\Virtual Store\Program Files(x86)\Activision\CoDWaW\usermaps\

Tam wpakuj folder z plikiem(/ami) .ff i ewentualnie .iwd.

To jest od kaje11 ale mi nie działa :/ również poprosze o pomoc :)

76561198054375811.png
Opublikowano

Windows 7

76561198057155616.png

....................................................................................../|\............................................../|\

........................................................................................|..................................................|

.................................................................................The best...............................Favorite

Opublikowano

Kliknij w menu start i wpisz "opcje folderów", następnie widok i zaznacz opcje "Pokaż ukryte pliki, foldery i dyski.

Następnie wejdź w

C:\Users\*NazwaUżytkownika*\AppData\Local\Activision\CoDWaW\players\profiles\*NazwaProfilu*

Wrzuć do folderu mods folder z plikami mapy a do folderu usermaps plik z nazwą mapy i z końcuwką iwd

Jesli nie masz folderu mods i usermaps to je stwórz.

Odpal coda potem w codzie wejdź w mody i włącz tego moda będzie pod nazwą tej mapy.

Gdy odpalisz tego moda wpisz w konsoli /map tutaj nazwa mapy i kliknij enter.

Jeśli czegoś nie rozumiesz to napisz postaram się to w miarę jaśniej wytłuamczyć.

Aha i musisz mieć zainstalowane patche od 1.0 do 1.7

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...