Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sprzedam buga na harpuny 50-250-500

masterplq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema kupiłem na tureckiej stronie z bugami bug na mojo i na harpuny za 14 Euro moge wam go odsprzedać za doładowania 10 zł . każdy plik jest zabezpieczony hasłem aby byle kto nie mógł go rozpowszechniać . Klient który kupi ode mnie bota dostanie klucz do otwarcia programu. Programu nie da się wrzucić na żadną stronkę bez znania specialnego klucza licencyjnego wrazie pytań pisać pod nr gg

Opublikowano

master ale rozumiem ze jak ja od Cb kupie buga na mojo za 10 zł to nie bd mogł go nikomu wiecej udostepnic czy jak?

Opublikowano

po prostu udowodnij ze ten bug istnieje, nagraj wideo jak uzywasz bugi i go wstaw :) zaoszczedzisz sobie wielu postów a udowodnisz profesjonalizm i że nie jesteś oszustem :)

Opublikowano

sie zastanawiam jak to jest ze on moze udostepniac nieswojego buga ale ktos inny juz nie

ja tam poczekam kilka dni i sie pojawi za darmo ewentualnie ktos zrobi cracka ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...