Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] 0 New Friends at Level 5

Egramy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zrobiłem wczoraj pare reffów na 5 lvl żeby zarobić trochę PZ wchodzę teraz, chcę wypłacić i jest 0 New Friends at Level 5

a w Complete INVITATIONS są pokazni na 5 lvlu o co chodzi.

Opublikowano

umeisz czytac regulamin lola maja 72 h na zaaktualizowanie bazy danych nie piszcie w tach blachych sprawach tylko wklepcie w google bo to co robicie nazywa się spamem

Opublikowano

umeisz czytac regulamin lola maja 72 h na zaaktualizowanie bazy danych nie piszcie w tach blachych sprawach tylko wklepcie w google bo to co robicie nazywa się spamem

Szukałem na google ale nie ma czegoś takiego,

Ale status wbitych reffów jest tylko nie ma żeby kliknąć reedem

5lvl 2013-01-13

5lvl 2013-01-13

5lvl 2013-01-13

5lvl 2013-01-13

5lvl 2013-01-13

Ramka że zaktualizowało.

Opublikowano

teraz znajomi musza miec po 10 lvl chyba :P

"Samogwałt to przyjemność, sam gwałt to już kara"

Opublikowano

Nagroda powinna pojawić się na twoim koncie w ciągu 72 godzin. masz na dole co jest napisane

SERVERY RIOTU AKTUALIZUJĄ SIĘ O 12 rano lub o 21 naszego czasu nie wiem czemu tak jest ale najczęsciej wtedy mi refki przychodziły

Czyli jak założyliśmy konto 14.01.2012 o godzinie 22:30 to o 12 zaktualizuje się lvl i nick a o 21 będziesz miał 250 pz rozumiesz jak system dziala

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...