Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Dot. mobberhacka

Kamyk0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam pytanie co do bana,a dokładniej chodzi o to że. Dnia 6 stycznia expiłem na modzie używając tylko MobberHacka. Jakiś koleś napisał mi,że zrobił filmik i wyśle, potem napisał że możemy się dogadać za jakaś zapłatą czy coś i nie wyśle. Pisałem z innej postaci że to niby kolega i pisałem ,że będę po 20 stycznia i wtedy się dodagamy. Moje pytanie jest taki, czy jak miną 2 tygodnie od nagrania filmików i ogólnie dowodów na bana , jest możliwość ,że GM tego nie rozpatrzy ? Proszę o podpowiedź

Opublikowano

właśnie ,że się nie przyznałem, każdemu pisałem ,że mam peleryny ze szkat,is itp. każdy o tym wiedział. ale podobno mobów nie odpochało z konia i dlatego. ktoś pisał mi,że jak się w modzie nic nie zmieni to nie odpycha a ja powinienem zmienić aby odpychało i po tym pewnie poznał

Opublikowano

właśnie ,że się nie przyznałem, każdemu pisałem ,że mam peleryny ze szkat,is itp. każdy o tym wiedział. ale podobno mobów nie odpochało z konia i dlatego. ktoś pisał mi,że jak się w modzie nic nie zmieni to nie odpycha a ja powinienem zmienić aby odpychało i po tym pewnie poznał

Ja ostatnio bez zmieniania miałam nieodpychanie wiec wiesz....

Powinieneś widziec czy odpychało czy nie jeśli odpychało to jesteś czysty i nawet jakby wysłał to raczej bana nie dostaniesz. ;)

Opublikowano

Płacić to ja nie będę. wkręcę go jakoś żeby poczekał jeszcze tydzień powiem że mu zapłace a po 20 będzie już ponad 2 tygodnie od nagrania więc może je sobie wysyłać.

Opublikowano

Płacić to ja nie będę. wkręcę go jakoś żeby poczekał jeszcze tydzień powiem że mu zapłace a po 20 będzie już ponad 2 tygodnie od nagrania więc może je sobie wysyłać.

Nawet mu nic nie pisz i tak pewnie on chce wyłudzić $$.

10s7llx.png

By

Maxio!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...