Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaka postać ?

Pakko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . Mam dylemat , iż zaczynam grać na Divine World s2 . Nie wiem kompletnie kim zagrać . Prosiłbym o pomoc osoby , które grały na owym serwerze . Zastanawiam się nad mentalem lub archerem , co sądzicie o tym wyborze ?

Z góry serdecznie dziękuję za pomoc .

'' Ktoś kiedyś mi powiedział ważne żebyś w przód szedł , bylebyś w miejscu nie siedział man , każdy okres traktuj jak przedział ''

Opublikowano

Najlepiej na tym serwerze radzi sobie szaman.Niewielu ma abs na dzwony,wachlarze,więc można uderzać naprawdę dużo hitami.Przy dobrym eq,ludzie padają na kilka ciosów.Jeśli jednak nie lubisz szamana,dobrze sobie radzi także BM.

Z postaci które wymieniłeś,polecam archera.

Opublikowano

Archer to na prawdę dobra postać, jednak ciężko będzie wyexpić ci maksymalny level. Z resztą podobnie jak na każdym innym serwerze.

Opublikowano

Najlepiej na tym serwerze radzi sobie szaman.Niewielu ma abs na dzwony,wachlarze,więc można uderzać naprawdę dużo hitami.Przy dobrym eq,ludzie padają na kilka ciosów.Jeśli jednak nie lubisz szamana,dobrze sobie radzi także BM.

Z postaci które wymieniłeś,polecam archera.

Szczerze , szamanem zbytnio nie umiem grać . A co powiesz o mentalu ? : )

'' Ktoś kiedyś mi powiedział ważne żebyś w przód szedł , bylebyś w miejscu nie siedział man , każdy okres traktuj jak przedział ''

Opublikowano

Archer to na prawdę dobra postać, jednak ciężko będzie wyexpić ci maksymalny level. Z resztą podobnie jak na każdym innym serwerze.

Z expieniem podejrzewam , że ciężko . No cóż , coś za coś .. Ale chyba jednak mental tu będzie moim wyborem .

Opublikowano

Pograłbym na twoim miejscu archerem postać tak szybko Ci się nie znudzi ... Lvl na wyższych lvl masz przecież chakry i inne przydatne bronie do expa ;P nie widze problemu . :)

249749950513365bcdea3d.jpg 

DAJ + TO NIE BOLI ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...