Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Kupno Kbota

ghhuytdccvbb

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Costello jest oszustem nie polecam ;)

Polecam kamieniarza kupowałam u niego 3 licencje i nawet dostałam małą zniżkę :)

Co do strony-Tak to jego strona

fighting0070.gif

2151571077.png

Sygna nr 2 i 3:

f51f61ce7c7db.jpg

1358683560-U261555.png

Sygnatura by SoiThe

Pomagam w działach "Problemy z grami" "Komputery" "BFP4F" "Tworzenie stron www"

Opublikowano

Polecam kamieniarza kupowałam u niego 3 licencje i nawet dostałam małą zniżkę :)

Chodzi mi wyłacznie o płatnosc smsem. Kamieniarz juz nie przyjmuje smsków. :X
Opublikowano

Chodzi mi wyłacznie o płatnosc smsem. Kamieniarz juz nie przyjmuje smsków. :X

Wgl kbota ma nie być więc po co go kupować ?

A u costello masz 99% szans że wpłacisz kase i nic nie dostaniesz

fighting0070.gif

2151571077.png

Sygna nr 2 i 3:

f51f61ce7c7db.jpg

1358683560-U261555.png

Sygnatura by SoiThe

Opublikowano

Pierwsze szłysze. Jak to ma niec byc ? :D

Jak na razie z tego co wiem to go aktualizują już dawno miał być a nie ma więc i pewnie nie będzie :D a jak będzie to i pewnie nie udostępnią nic nie wiadomo w każdym razie ja bym się wstrzymała z kupnem kbota jak i kupnem ogólnie u costello

fighting0070.gif

2151571077.png

Sygna nr 2 i 3:

f51f61ce7c7db.jpg

1358683560-U261555.png

Sygnatura by SoiThe

Opublikowano

Wgl kbota ma nie być więc po co go kupować ?

A u costello masz 99% szans że wpłacisz kase i nic nie dostaniesz

Kim ty wogóle jesteś , i przestań pierdzielić takie głupoty. @up aktualizacja jest już dawno.

Z polskich reselerów polecam Costello i kamieniarza(myślę iż kamieniarz bedzie najlepszym wyborem bo robi to najdłużej i nie słyszałem żeby jakoś ojebywał ;) )

Opublikowano

Kim ty wogóle jesteś , i przestań pierdzielić takie głupoty. @up aktualizacja jest już dawno.

Z polskich reselerów polecam Costello i kamieniarza(myślę iż kamieniarz bedzie najlepszym wyborem bo robi to najdłużej i nie słyszałem żeby jakoś ojebywał ;) )

Kimś kimś nie powinno cie to obchodzić

Kamieniarza znajdziesz tutaj:

http://dobots.pl/

fighting0070.gif

2151571077.png

Sygna nr 2 i 3:

f51f61ce7c7db.jpg

1358683560-U261555.png

Sygnatura by SoiThe

Opublikowano

Witam. POLECAM serdecznie kupno rożnych bajerów u Costello uczciwy, miło sie dogadasz oraz czym wiecej kupujesz bardzo miłe bonusy.. Ja osobiście kupuje od costello i jestem bardzo zadowolony :) bardzo fajne bonusy dostaje ;p a co juz zdradzić nie moge. sam skorzystaj.??

Witam kolego wiesz co ty piszesz ?? widzę wierzysz w bzdury ktore pisze kamyk? haha.

KAMIENIARZ chce przyciągnąć ludzi sobie i to dziecko ktore ma 18-19lat a wiesz ile ma lat costello? 35;) więc nie gadaj bzdur na forum

ja kupuje od costello i gorąca polecam go bardzo miłe bonusy.

Opublikowano

Poszukiwany, jeszcze nie widziałem 19-letniego dziecka więc masz fajne wynalazki. Kamyk i Costello obaj na siebie najeżdżają aczkolwiek Kamyk ma jakieś dowody, czego Costello nie ma (był nawet o tym temat). W każdym razie ja sądze że nie powinien Cie oszukać aczkolwiek jak nie masz 18 lat (co wnioskuję po sposobie płatności [sMS?!WTF]) to zamiast wrzucać kase w doładowania kup sobie za 40zł PSC albo UKash u Kamyka i Costello zapłacisz ukashem 40zł u Pukacza i Costello PSC 40 zł aczkolwiek najlepiej wziąć kogoś z teamu ivana - na kbotik.com masz ukash - 5 euro a PSC 6.66 czyli taniej troche. No ale twój wybór, SMS-em można płacić tylko u Costello ale najpierw napisz do niego na skypie.

7yo9.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...