Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Team wyścigowy MPC Forum?

Zapigoj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, już w X postach czytałem o tym, że takowy powstanie. Mam więc pytanie, na które mam nadzieje, że mi odpowiecie - Czy będzie to team, na którym kierowcy tworzą konta od zera z przedrostkiem MPC czy po prostu każdy będzie jeździł w swojich normalnych nickach może z jakimś malowaniem itd. ?

Po prostu sam chciałbym do tego dołączyć i mieć B.dobre auto, które kupie za boosty. Więc nie wiem jak to z tym będzie, bo na dołączeniu zależy mi, a nie chce władować kasy w profil, w którym bym nie jeździł...

Opublikowano

Nie, nie będzie trzeba do tego specjalnie zakładać nowych kont.

Będziesz mógł ścigać się normalnie na swoim, tylko każdy członek teamu będzie musiał sobie ustawić odpowienie malowanie na wozie.

Opublikowano

Witam, już w X postach czytałem o tym, że takowy powstanie. Mam więc pytanie, na które mam nadzieje, że mi odpowiecie - Czy będzie to team, na którym kierowcy tworzą konta od zera z przedrostkiem MPC czy po prostu każdy będzie jeździł w swojich normalnych nickach może z jakimś malowaniem itd. ?

Po prostu sam chciałbym do tego dołączyć i mieć B.dobre auto, które kupie za boosty. Więc nie wiem jak to z tym będzie, bo na dołączeniu zależy mi, a nie chce władować kasy w profil, w którym bym nie jeździł...

Nie trzeba będzie tworzyć kont od nowa tylko na tym co masz, przemalujesz sobie maskę.

Kup sobie BMW M3 GTS za IGC chyba 1700tys. i masz fajny samochodzik.

Tutaj masz temat do wszystkich samochodów za IGC:

http://www.mpcforum.pl/topic/773798-poradnik-samochody-za-igc/

Nie wiem jak dokładnie będzie chodził ten TEAM ale chyba klasami samochodów będziemy się ścigać.

Opublikowano

Ja się dopowiem, bo jestem za to odpowiedzialny. Za takie przedłuzanie szczerze przepraszam, ale to nie jest tak łatwo nakręcić na perfekt trailera dla teamu elity podziemia.

Żadnych kont nie bd trzeba tworzyć, tylko malowania. Ale i nie każdy się dostanie, rekrutujemy tylko najlepszych.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Pytanko kiedy będzie rekrut???

Jak będzie wszystko ogarnięte. Z pewnością poinformuje Was odpowiednio wcześniej. Póki nie ujrzycie trailera nie czekajcie na rekrutacje.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

@up

ZA czity są bany więc wtedy leci full team więc nikt nie będzie jeździł na czitach.Takie gupie pytanie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...