Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Skórki

zelltar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie rozumiem takich tematow... Przecież skin jest dla cb... Jeszcze gdyby cos dawał to mozesz sie pytać czy sie opłaca. Ale no daje tylko wygląd to co ma ci sie opłacać? Skin jest tylko po to zeby postaci wyglądała inaczej i wyróżniała sie w rozgrywce. Z psychologicznego punktu widzenia skin ma wywierać jeszcze strach na przeciwniku który ma pomyśleć ze jesteś pro i ogarniasz ta postac bo na logikę kto by

Kupował skorke do postaci ktora nie umie grać, no a niestety jest tak ze często ludzie kupują a grać nie umieją

Gość Renissance
Opublikowano

Cześć! Zastanawiam się czy warto kupić:

vayne+vayne z promocji

sonę (nie wem jaki skin)

sad robot amumu, jeśli mam faraona?

Vayne - jeżeli częściej grasz adc.

Sona - jeżeli preferujesz supporta, jaką skórkę? Myślę, że Arcade i Guqin (tą posiadam i jestem z niej zadowolona - nie wiem, czy można zakupić), Muse i Pentakill nie są złe. Standardowa skórka u Sony jest bardzo ładna :)

Amumu - dobry jungler, ap.

Do Vayne lub Sony bym kupiła, jednak sam zadecyduj, bo to Twoje konto i skórki :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...