Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Powrót do A.V.A

PomponikPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chciałbym wrócić do A.v.A ale nie wiem co się zmieniło, czy na lepsze czy na gorsze? Ostatnio grałem wtedy gdy dodano patch z robotami. Jeśli ktoś mógłby mi przesłać Screeny z aktualnym Shopem to będę wdzięczny. Z góry dziękuje :)

iuub.png

Opublikowano

Sam wróciłem do A.V.A jakiś tydzień temu po dwumiesięcznej przerwie i raczej wiele się nie pozmieniało, dodali jakieś nowe mapki, bronie pewnie też, ale w porównaniu z tym co było to zmiany jak najbardziej na +.

Screeny wrzucę później jak będę miał dostęp do A.V.A

Opublikowano

Ok dzięki na SS-ach mi zależy dlatego bo A.v.A dosyć długo mi się sciąga więc chciałbym się dowiedzieć o nowych broniach. I jeszcze pytanie czy jest dużo hackerów ? Ava nigdy ich prawie nie miało bo to dobra gra ale jak każda może zejść na psy. Jeszcze dowiedziałem się, że niektórzy gracze uważają że to koniec A.v.A zajrzałem na angielskie forum i nie wiem dlaczego ale tak piszą :)

iuub.png

Opublikowano

Gram już jakiś czas i nie widziałem ani jednego hackera.

Nawet nie widziałem żeby ktoś "płakał" na czacie, że ktoś ma hacki itp.

Spośród darmowych sieciowych FPS'ów A.V.A ma chyba najmniej hackerów.

Co do tych opinii, to całkowicie się z nimi nie zgadazam, gra jest naprawdę bardzo przyjemna, nie wiem dlaczego tak piszą, może długo grają i gra im się po prostu zaczyna nudzić.

SS'y wrzucę wieczorem.

Opublikowano

Dzięki. Sporo Screenów musiałeś wrzucić więc + idą zasłużone :D

Zagrałbyś ze mną na jakimś S&D oczywiście jeśli już uda mi się grę ściągnąć. Mam nadzieje, że nie waży za dużo po tym czasie chyba coś koło 4GB?

iuub.png

Opublikowano

U mnie folder A.V.A zajmuje ok. 7 GB, więc niestety nie tak mało.

Mogę kiedyś zagrać, najlepiej w piątek/weekend bo wtedy dopiero będę miał czas.

Mój nick to ZefirePL

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...