Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wazne Pytanie DOT. DayZ

h3ni3k

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,otoz kiedys gralem na pewnym rosyjskim serwerze NO CD czyli piracki.Gralem sobie pare godzinek,az tu nagle podchodzi do mnie rosjanin i sie mnie pyta czy chce noktowizor i AKMa.Wzialem te 2 rzeczy,gram sobie gram mowie sobie,ide cos zjesc.Wyszedlem z gry,wchodze spowrotem i pisze ze dostalem GLOBAL BANA za czity...Nie moge wejsc na ZADEN server i tu mam takei pytanka do was :

1.Czy jesli zakupie wersje DayZ Standalone ( jak wyjdzie ) to nie bede mial global bana?

2.Da sie jakos pozbyc tego global bana zebym mogl sobie chociaz pograc teraz na piracie?Wgranie od nowa systemu cos pomoze?

Z gory dzieki :).

KzcCxk2.png?1

By Myioshi

Opublikowano

Tak owszem sa keychangery do Army 2:OA a tobie radzilbym napisac do bohemii interactive lub steam o zwrot pieniedzy jesli faktycznie nie uzywales cheatow a zostales bezpodstawnie zbanowany . Jesli chcesz samego keychangera zglos sie do mnie na pw podesle ci link ale po zmianie klucza bedziesz mogl grac tylko i wylacznie na serwerach NO-CD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...