Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]zwiecha.

DonaldPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :) Mam taki problem tylko z CoD4 MP (nic innego się nie wiesza, FarCry3 chodzi na luzie całymi godzinami, WoT na maks detalach też). Po 10-40 minutach grania komputer całkowicie się zawiesza, dźwięk także ('brrrrrrr' w słuchawkach). Nie działa Ctrl+Alt+Delete, pozostaje tylko przycisk resetu. Próbowałem już tych wszystkich trików ze zmianą dźwięku na 48000 Hz itp, gram na słuchawkach i mikro, nie skutkowały, reinstal też nie. I raczej to nie wina sprzętu, bo inne gry chodzą. Karta graficzna rozgrzewa się do max 65-70, proc 2x30 i 2x34 stoi cały czas, dysk 26-27.. Dodam, że niezależnie od grafiki ustawionej w CoD4 (min i maksy próbowałem). Odpalanie przez admina mam automatycznie włączone.

Sprzęt:

Intel Core 2 Quad 2.6-2.8GHz

GeForce GTX 260

4GB RAM DDR2

Tagan U33 600W

Windows 7 64b

CoD oczywiście oryginalny, jeden profil robiony 55lv cheatem do pogrania z kumplami, drugi do wbijania lv :)

Troll?

Opublikowano

Podejrzewam że to wina sprzętu , jak ci się zawiesi komp sprawdź czy klawiatura odpowiada (czy dioda capsa się świeci i gasi jak klikasz) , jeżeli nie to chyba jest to problem z kartą graficzną, z aktualizuj sterowniki do niej (najlepiej jak byś podpioł inną , i zobaczył czy ci pójdzie)

Opublikowano

Zapewne są to tzw. Bluescreeny. Jak temu zaradzić to raczej chyba tylko format kompa. Chodź tak samo może być tylko źle dopasowana konfiguracja komputera. Istnieje wiele możliwości.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...