Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czas respu metinów

xJankesx1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam do was bardzo ważne pytanie: Otóż chce dropić sobie na metinach (tak jak w temacie) w m2, chce wiedzieć co ile te metiny się respią. Bardzo zależy mi na królestwie Shinsoo. Wiem gdzie sie respia ale niewiem co ile i ile na mapie w czasie 1 respa. Prosze o pomoc jestem skłonny dac +++. Pozdrawiam

Opublikowano

@up

to nie do konca tak dziala, np gdy bijesz metka na ch1 to na ch2 on powinien byc praktycznie w tym samym miejscu tak samo na ch3/4, no chyba ze ktos juz go ubil ;)

@top

a resp ok 25/30 min na ch

18793.gif15221.gif

31887.gif21571.jpg

Jebnij Like'a !!

87016652.png

/AceBoy: Proszę dostosować się do regulaminu globalnego w sprawie sygnaturek

Opublikowano

Wszystko zalezy od wybicia ostatniego metina w danym regionie na danym ch. Wg mnie wyglada to tak , ze jak lecisz metiny wszystkie od ch1 do ch4 to praktycznie mozesz to robic w kolko i nie bedziesz musial czekac. Ofc jezeli tylko sam wybijasz ;)

btw. Taki przyjety resp metinow to 35 min ( kiedys na board czytalem )

Opublikowano

35 ale mają zwiększyć do 45 min... na Obsydianie czytałem.

Opublikowano

Nie wiem jak tam na PL'u, na US miałem kilkanaście taką sytuację, że rozbiłem metka poszedłem kawałek dalej i widziałem jak spadał przede mną, rozbiłem go i potem troszkę dalej kolejny, nie wiem czy to fart czy co w każdym razie szybko strasznie się respiły :<

Ale patrząc co piszą ludzie wyżej 20 min + obstawiam na PL

no escape from the mass mind rape

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...