Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Metin2pl mod

fishkill1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was a mianowicie posiadam postać na pl 66lv wp ogarniam spokojnie spota ale przydał by mi się modzik

odnosnie moda mam na myśli mober hack o ile się nie myle tzn co zastępuje pelerynki .

słyszałem plotki że ktos na modzie jechał i go zablokowała gra tzn bot jakiś . i czy jak ja bym grał na modzie oczywiscie się ukrywał nie używał jakiś sh itp tylko tego do pelerynek jest możliwość żebym nie dostał bana na 1 miesiąć ?

Gość PoweRade™
Opublikowano

Jeżeli ktoś cie zgłosi i sprawdzą w logach to możesz dostać bana. Inaczej nie dostaniesz.

Opublikowano

Skoro chcesz używać tylko mobberhacka to nie ściągaj moda. Po prostu od kamera ściągnij mobberhacka i wtedy są mniejsze szanse na bana, aczkolwiek zawsze są ;)

http://metin2mod.tk/downloads.html

sygnabymiyoshi_zpsfbe77387.jpeg

by @Miyoshi

<3
Opublikowano

czyli jak pobiore ten od kamera co wklejam do clijenta jeżeli nikt mi ssów nie zrobi to nie dostane od jakiegoś BOTA (tzn co sam daje blokade na 1/2 msc za moda) bana ?

czyli bana dostane jak ktoś się zczai ^^

Gość PoweRade™
Opublikowano

Jeżeli nikt cię nie poda do suportu to małe prawdopodobieństwo że dostaniesz bana, chociaż czasami się zdarza.

Za używanie kamermoda jest ban na miesiąc ( za pierwszym razem, potem za drugim jest perm).

Opublikowano

Jeżeli nikt cię nie poda do suportu to małe prawdopodobieństwo że dostaniesz bana, chociaż czasami się zdarza.

Za używanie kamermoda jest ban na miesiąc ( za pierwszym razem, potem za drugim jest perm).

Ja nie będę uzywal kamer moda tylko mober hacka co sie wkleja do clijenta :> to jest Duże prawdopodobieństwo bana ? czy małe ?

Opublikowano

Ja nie będę uzywal kamer moda tylko mober hacka co sie wkleja do clijenta :> to jest Duże prawdopodobieństwo bana ? czy małe ?

Jeżeli będziesz używał "tylko" i wyłącznie Mobber Hacka to nie ma jakiegoś dużego ryzyka, ale pamiętaj że ryzyko tak czy siak istnieje.

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...