Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Pytanie odnośnie bana?

Cas93

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Czy jest taka możliwość żebym dostał bana za napisanie : camp up = kick

mogę dostać za to bana ? napisze jeszcze ze miałem elite w roomie i to był mój pokój.

Wiec myślę ze to jest tak : my room my rules, ale nie jestem pewny.

Czekam na odpowiedzi

Opublikowano

Kolega up dobrze mówi .

To jest tak jak kickowanie za to, że ktoś cię zabił albo po prostu, że ma lepsze statystyki od ciebie.

Najlepiej unikać takich sytuacji.

Super moderator służy do bonusu exp i gp jak i kickowanie glitherow i chackerow :)

Jednak większość użytkowników się do tego nie stosuje i wcześniej czy później dostaną za to bana :P

2utq9g5.png b6u4qg.png
Opublikowano

@up

Szczerze ci powiem, że nie wiem na ile możesz dostać ale max. to chyba na miesiąc. Najlepiej sprawdź forum nexona czy coś na pewni gdześ piszę na ile jest ban za Abuser

2utq9g5.png b6u4qg.png
Opublikowano

Tutaj masz przykładowy report za kolesia który kickał i też znalazł się pover leveling

http://forum.nexoneu.com/showthread.php?868450-Powerleveling-napoig&highlight=dektored

Sądzę że jak nikt Cię nie zreportuje to bana nie masz. A jeśli nawet to ze 30 dni.

674071459604241683421.gif

Bywalec
Opublikowano

Po pierwsze jeśli cię zraportują to często takie posty są olewane.

A jak Cię zbanują to na 30 lub perm.

Spotyka sie obie sytuacje.

Zamykam na prośbę autora

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

Oraz: M4A1 SopMod na do 2015 roku [unban. Nexonnnn <3]

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...