Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

mc.skajblok [SkyBlock] - 200 slotów - Najnowsza wersja - Dedyk - 24/7 - AdminShop - Serwer z Polski - Graj, warto!

ThePiranessi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

serwer do dupy

Wytłumacz mi, co się nie podoba, jak na serwer SkyBlock, nie ma lag, są wyspy, jest parkour, jest adminshop... ? Questy są ?

minegrawd.pl -- mini gry -- i wiele innych

Opublikowano

ref

Kojarze twoj nick, jaki miales serwer, lub mapke

Serwery: mc.skajblok.pl // mc.prostorm.net

minegrawd.pl -- mini gry -- i wiele innych

Opublikowano

W skrócie nie polecam. Adminowi zależy tylko na kasie,jak to określił w rozmowie : mamy nakurwiać cobla jeśli ktoś chce mieć diax eq. Wyjebał pół sklepu,bo stwierdził "że za prosto będzie". Próby rozmowy z nim skończyły się banem na IP. Pozdrawiam Mortimier :)

post-59808-0-29182400-1358369422_thumb.png

post-59808-0-02841700-1358369436_thumb.png

post-59808-0-39000600-1358369442_thumb.png

Opublikowano

Jak by mi ktoś tak dupe niczym truł to też bym mu dał bana, a tak wogóle mogłeś połowę tago napisać w 1 zdaniu, a nie co 2 sek. piszesz takie coś...

Ja serwer GORĄCO POLECAM !!!

I to że ktoś ci truje dupe,bo robił mobgrinder przez 5 godzin i nagle sru cały zarobek poszedł sie jebać,upoważnia cie do banowania i nazwania tego "niczym"?

Server gorąco polecasz? Na jakiej podstawie? do godziny 16:00 dzisiaj nie było żadnego admina. A jeżeli macie plany tak działać z tym serverem,beż zadnego ogaru to pozdro. Tak sobie wyjebcie pół adminshopa, i wmawiajcie sobie dalej że sprzedacie diaxy debilom.

Nie polecam,chyba że admini się ogarną i zmodyfikują sklep do potrzeb graczy. W tym momencie skyblock z rzeczami z mobgrindera do sprzedaży to standard.Nara.

Opublikowano

@up Koleś, wolałbyś mieć wszystko na tacy podane, czy pograć trochę dłużej niż 5 minut???

Jakby w adminshopie było wszystko to po kiego grzyba był by ci np: generator cobble jak mógłbyś go kupiować skackami....

Byłby to zwykły FB tylko, że na wyspie a nie działce...

Co do mobgraindera to da się to jakoś inaczej dogadać a nie od razu grozić że się screeny na forum wrzuci bo tak nic nie osiągniesz...

Jest wiele innych rzeczy na sprzedasz który nie są takie łatwe w zdobyciu i musisz się trochę

postarać, zarabiać możesz też na arenie PVP 1$ za zabitego grcza więc zarabiać wcale nie jest tak trudno.

A administracja jest na serwerze prawie zawsze, a to że jednego dnia nikogo z nich nie było to nic złego, niektórzy mają życie poza komputerem...

Zapraszam na mojego Youtube'a ;)

https://www.youtube.com/Taczek69

Opublikowano

@up Koleś, wolałbyś mieć wszystko na tacy podane, czy pograć trochę dłużej niż 5 minut???

Jakby w adminshopie było wszystko to po kiego grzyba był by ci np: generator cobble jak mógłbyś go kupiować skackami....

Byłby to zwykły FB tylko, że na wyspie a nie działce...

Co do mobgraindera to da się to jakoś inaczej dogadać a nie od razu grozić że się screeny na forum wrzuci bo tak nic nie osiągniesz...

Jest wiele innych rzeczy na sprzedasz który nie są takie łatwe w zdobyciu i musisz się trochę

postarać, zarabiać możesz też na arenie PVP 1$ za zabitego grcza więc zarabiać wcale nie jest tak trudno.

A administracja jest na serwerze prawie zawsze, a to że jednego dnia nikogo z nich nie było to nic złego, niektórzy mają życie poza komputerem...

Widzisz waćpań, mamy odmienne poglądy. Ty uważasz że aktualnie w tym adminshopie jest wszystko. Ja uważam troche inaczej,i wbrew pozorom jest masa serverów które mają bardziej rozbudowany sklep i więcej graczy. Choćby xxx. Co do mobgrindera,to nie da sie dogadać z adminem który banuje na ip i uważa wklejenie rozmowy na forum za groźbe. Ja tylko informuje ludzi co ich tu czeka i jak wyglądają rozmowy z adminem.

Wiele innych rzeczy na "sprzedasz?" Mówisz o sztabkach żelaza,złota i diaxach których nie da sie zdobyć w grze i sprzedaje się je o 50% taniej niż w sklepie? A może mówisz o cobble stonie po 30 za stack gdzie diament kosztuje 700 (jeden diament) więc wycraftowanie seta to 21000$. 21000 : 30 = 700. Powodzenia,idź wykop 700 stacków cobla.

Zarabianie na arenie PVP 1$ za gracza uznam za dowcip. Chyba że ktoś naprawde chce zabić 50 graczy za 10 drewienek.

Administracja jest na serverze prawie zawsze. jest godzina 10:40,jak pierwszy admin wbije to dam znać.

Opublikowano

Widzisz waćpań, mamy odmienne poglądy. Ty uważasz że aktualnie w tym adminshopie jest wszystko. Ja uważam troche inaczej,i wbrew pozorom jest masa serverów które mają bardziej rozbudowany sklep i więcej graczy. Choćby mc.skyblock.pl. Co do mobgrindera,to nie da sie dogadać z adminem który banuje na ip i uważa wklejenie rozmowy na forum za groźbe. Ja tylko informuje ludzi co ich tu czeka i jak wyglądają rozmowy z adminem.

Wiele innych rzeczy na "sprzedasz?" Mówisz o sztabkach żelaza,złota i diaxach których nie da sie zdobyć w grze i sprzedaje się je o 50% taniej niż w sklepie? A może mówisz o cobble stonie po 30 za stack gdzie diament kosztuje 700 (jeden diament) więc wycraftowanie seta to 21000$. 21000 : 30 = 700. Powodzenia,idź wykop 700 stacków cobla.

Zarabianie na arenie PVP 1$ za gracza uznam za dowcip. Chyba że ktoś naprawde chce zabić 50 graczy za 10 drewienek.

Administracja jest na serverze prawie zawsze. jest godzina 10:40,jak pierwszy admin wbije to dam znać.

To ma być serwer SkyBlock, na wyspach jest wszystko czego potrzebujesz inaczej takie mapki nie miałyby sensu, więc adminshop to udogodnienie, którego wcale nie musi być...

Opublikowano

To ma być serwer SkyBlock, na wyspach jest wszystko czego potrzebujesz inaczej takie mapki nie miałyby sensu, więc adminshop to udogodnienie, którego wcale nie musi być...

Wszystko czego potrzebuje? Diamenty,żelazo, złoto też? Glowstone jako blok oświetleniowy i lub lepkie pistony do farmy też tam znajde?

Koleś, puknij się w leb. Jakbym chciał grać na serverze gdzie wszystko musze zdobyć lub znaleźć sam, to bym nie grał na skyblockach. Tutaj MUSI być możliwość kupna tego czego nie można zdobyć w inny sposób,bo według twojej logiki powinienem żyć w szałasie z drabinkami oświetlonym przez pochodnie. Twoja logika cie zawiodła, a adminshop to udogodnienie którego wcale nie musi być - to po cholere admini się pytają co dodać do sklepu?

Opublikowano

Wszystko czego potrzebuje? Diamenty,żelazo, złoto też? Glowstone jako blok oświetleniowy i lub lepkie pistony do farmy też tam znajde?

Koleś, puknij się w leb. Jakbym chciał grać na serverze gdzie wszystko musze zdobyć lub znaleźć sam, to bym nie grał na skyblockach. Tutaj MUSI być możliwość kupna tego czego nie można zdobyć w inny sposób,bo według twojej logiki powinienem żyć w szałasie z drabinkami oświetlonym przez pochodnie. Twoja logika cie zawiodła, a adminshop to udogodnienie którego wcale nie musi być - to po cholere admini się pytają co dodać do sklepu?

Słuchaj jak chcesz grać z takimi "bajerami" to idź sobie na jakiś FB i oszczędź nam swoich zrzędzeń, a nie na SkyBlocka się uparłeś...

Ty po prostu nie rozumiesz ideii serwerów tego typu...

Opublikowano

Słuchaj jak chcesz grać z takimi "bajerami" to idź sobie na jakiś FB i oszczędź nam swoich zrzędzeń, a nie na SkyBlocka się uparłeś...

Ty po prostu nie rozumiesz ideii serwerów tego typu...

Zrzędzeń? Ty zaczałeś dyskusje, ty ją zakończ :). Istnieje pewna różnica między zrzędzeniem,a byciem traktowanym przez admina jak owca do golenia z kasy. Nie rozumiem idei serverów tego typu? Na WSZYSTKICH serverach na których grałem był rozbudowany adminshop,ty próbojesz mi wmówić że sie nie znam. Sam idź na inny server :).

Opublikowano

Zrzędzeń? Ty zaczałeś dyskusje, ty ją zakończ :). Istnieje pewna różnica między zrzędzeniem,a byciem traktowanym przez admina jak owca do golenia z kasy. Nie rozumiem idei serverów tego typu? Na WSZYSTKICH serverach na których grałem był rozbudowany adminshop,ty próbojesz mi wmówić że sie nie znam. Sam idź na inny server :).

Po pierwsze to nie ja mam jakiś bezsensowny problem i mnie serwer się podoba więc nie widzę potrzeby przenoszenia się na inny ;), a po drugie ta kłutnia przybiera charakter spamu więc proponuje dokończyć ją na PW :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...