Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

**update**anfetamine Cheat

daniel_bialy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam przedstawiam wam mojego autorstwa cheata.

55502976.jpg

Wymagania:

-Visual C++ 2008 Express Edition

Kroki:

1.Wypakujemy Plik .rar

2.Wstawiamy pliki do Warrock/System

3.Uruchamiamy program Strzykawka

4.Klikamy Wstrzyknij bibliotekę.

5.Włączamy Warrocka 2 razy OK.

6.Gdy HS się będzie ładował uruchamiamy injectora.

Download

Skan

Insert - Pokaż Menu

Del -Schowaj menu

no siema

Opublikowano

Prosiłbym, abyś następnym razem robił hacki na innej procedurze tzn.:

Jak już hack z menu, to staraj się robić, bez zbędnych wklejanek do systemu.

Jeżeli, masz zamiar robić hacki z najważniejszymi opcjami, to sprawdź czy się nie gryzą tzn.:

OPK + Speed + Premium Gold <~ na 60% pójdzie crash, a twój wspaniały hack, szlak trafi, bo nie jest doskonały, jakbyś uważał...

Ja akurat nie będę tego hacka testował, bo nie mam czasu, na wklejanki, a później użerać się z problemami typu:

Nie mam hacków, a po Updat'e pisze mi, że "Hack Detected", to właśnie przez takie szmelce robią się najczęstsze problemy!

"Alea iacta est!"

Opublikowano

szkoda ze nie dziala bo jak go wloczam a potem wr to gowno niec sie nie pjawia zadne okienku nic naciska insert i nic mam ten program co go trzeba miec zeby go wlcozy ale okinku nie wyksakuje

Opublikowano

Prosiłbym, abyś następnym razem robił hacki na innej procedurze tzn.:

Jak już hack z menu, to staraj się robić, bez zbędnych wklejanek do systemu.

Jeżeli, masz zamiar robić hacki z najważniejszymi opcjami, to sprawdź czy się nie gryzą tzn.:

OPK + Speed + Premium Gold <~ na 60% pójdzie crash, a twój wspaniały hack, szlak trafi, bo nie jest doskonały, jakbyś uważał...

Ja akurat nie będę tego hacka testował, bo nie mam czasu, na wklejanki, a później użerać się z problemami typu:

No to *urwa zrób lepszego cwaniaczku

Insert - Pokaż Menu

Del -Schowaj menu

@Edit

Cheat nie crashuje

no siema

Opublikowano

daniel_bialy:

No to *urwa zrób lepszego cwaniaczku

Jak masz się tak napinać w sieci i bulwersować, to lepiej wyjdź i zamknij drzwi za sobą! - Report!

"Alea iacta est!"

Opublikowano

Winos idioto na co ty liczysz co? w styczniu tego roku mając 24 posty albo więcej starowałeś na moda chyba 3 dni po rejestracji a teraz piszesz jakieś posty z kolorowymi Trzcionkami itp. Więc łaskawie zamknij ryj i se tego reporta w odbyt wsadz kidku -,-

1285279961299.gif
Opublikowano

pilarix: To się ciesz, że cię odbanowali, bo zaraz możesz wrócić do czarnego ekranu!

"Alea iacta est!"

Opublikowano

pilarix: To się ciesz, że cię odbanowali, bo zaraz możesz wrócić do czarnego ekranu!

a ty kolego z kogo się uważasz? moda ? admina? wjeżdżasz na ludzi za hacka i czego się spodziewasz?

umiesz lepiej pisać hacki to wstaw tu swojego hacka - zrób konkurencje - porównamy i dopiero wtedy będziemy pisali o błędach programistycznych!

... jestem jaki jestem - piszę jak piszę - mam gdzieś 5* - nie lubisz mnie to twój problem - jesteś nieudacznikiem wyżyj się i daj mi negatywa ...

GM cieszysz się z 5% - najpierw przeczytaj czym jest spam a potem nagradzaj bucu jeden

Opublikowano

Pamiętajcie jeśli wam strzykawka nie odpala to musicie zainstalować Visual C++.

Także o tym sposobie Injectora odpalanie ponieważ injector jest stary ale działa.

pliki z cheata nie mogą być wklejone z folderem ponieważ tam jest główny proces odpalania.

29940569.jpg

Sry za duży scener

no siema

Opublikowano

daniel_bialy: Namieszałeś z tym "swoim" czitem równo...

Zamiast zrobić, tylko odpalanie Injectora, to jakieś nie potrzebne procesy, po co to!?

"Alea iacta est!"

Opublikowano

@Up: Tak namieszał ale jest... U mnie działa. Mam potrzebne programy. Jak bym miał jeszcze adresy ^^

Opublikowano

Wy tez jak instaluejcie ten Program Visual C+ to wam sie przy jego instalacji sciga co ma 94 MB ?

[extract]Zbieram minusiki :) Bo plusów nikt nie daje ^^[/extract]

kabuto.png

Opublikowano

A jak juz to zainstaluje i odpale hacka ! To jak to odinstaluje to hack przestanie dzialac ?

[extract]Zbieram minusiki :) Bo plusów nikt nie daje ^^[/extract]

kabuto.png

Opublikowano

wes zrob normalnego hacka bo poprostu nie umiem go odpalic, nie ejst latwo zrobic hacka wiem ale umies zrobic to jak mzoesz zrob normalnego ja probujeowalemz robic hacka ale jestem zbyt ciemny i mi nie wychodzi

Opublikowano

wklejasz wszystkie pliki do system potem uruchamiasz strzykawkę klikasz wstrzyknij zamykasz strzykawkę uruchamiasz wr podczas jak już pojawi się ładowanie Hack Shield uruchamiasz injector czyli taki fioletowa strzałka

no siema

Opublikowano

A co winos miał bana??

Ja nie wiem na forum jestem od czerwca a go nigdy nie widziałem ale ok miesiąc temu zobaczyłem go na forum i odrazu wiedziałem że to jakiś straszny spamer

.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...