Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Spolszczenie do Cabala

inferno19982

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To kiepsko xD

Zaczynałem grę w Cabala jak miałem 10 lat i ogarniałem większość o.O

Spolszczenia nie ma i póki co nie będzie... Chociaż kiedyś chodziły jakieś słuchy że ma być polski serwer Cabala, ale coś to ucichło ;)

Opublikowano

Spolszczenie ? Na pewno nie w tym roku, Polski serwer cabala będzie nie długo, ale nie będzie on w Polskiej wersji (3/10 będzie przetłumaczone).

Kappa.

Opublikowano

bedzie serwer od pierra który padnie po 10 dniach, albo nikt tam nie będzie grał, a jak będzie grał to będą to 5 letnie dzieci które przybiegną bo będzie polski cabal. Pierr słabiak, robi w ciula ludzi że pliki ep8 kosztują 10k$ a można je znaleźć na byle którym forum.

Spolszczenia nie powinno być ponieważ games-masters.com zastrzegł sobie że cabal może być tylko w językach jakie oni sami wypuszczą.

Opublikowano

bedzie serwer od pierra który padnie po 10 dniach, albo nikt tam nie będzie grał, a jak będzie grał to będą to 5 letnie dzieci które przybiegną bo będzie polski cabal. Pierr słabiak, robi w ciula ludzi że pliki ep8 kosztują 10k$ a można je znaleźć na byle którym forum.

Spolszczenia nie powinno być ponieważ games-masters.com zastrzegł sobie że cabal może być tylko w językach jakie oni sami wypuszczą.

Bardzo dobrze ze zastrzegli sobie zmiany jezyka

Przynajmniej mniej dzieci w to gra bo wiekszosc dzieciakow nie ogarnia angielskiego

Spol do Cabala nie ma

A tak poza tym co tu jest trudnego? nawet nie trzeba znac angielskiego by robic misje

Opublikowano

Hahaha xD Już widzę ten serwer pierra xD Co 2 słowo będzie błąd :D

Pamiętam jeszcze za czasów pierra na xw quest "Spodkaj się..." xDDD

Jeszcze mi się przypomniała jego strona z jakimś tam opisem, masakra xD

Opublikowano

co trudnego w tym angielskim? albo jest quest zabij to i to, albo idz tu i tam, albo porozmawiaj z tym i z tym -,-

Nie rozumiesz korku że gra w to 10 letnie dziecko!

aha, czyli jak ma 10 lat to polecam minikrafta, bo nawet jakby cabal byl po polsku to tez by nie ogarnal jak nie umie 3 slow sie nauczyc

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...