Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

problem z rozdzielczoscia

damdj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam. mam problem z rozdzielczoscia w Mu iz gram na laptopie win 7 i mam dookola w grze czarne tlo . a laptop ma rozdzielczosc 1280 na 800. ma ktos moze pliczek zeby mu zrobic w tej samej rozdzielczosci? dodam jeszcze ze sie tnie na oknie i niewiem czemu? to moj drugie problem smile.png

Opublikowano

Nie bede spami w nowym temacie ale czy ktos moglby mi podeslac program ktory zmienia rozdzielczosc gry? Wiem ze taki jest bo kiedys mialem tylko nie pamietam jak to sie nazywa

@ Topic niestety cabal ma niestandardowe wymiary dla laptopow, mam ten sam problem gdy mam na pelnym ekranie

To ze tnie to moze byc wina clienta lub servera czy tez wymagan sprzetowych, lub sterowniki grafy wgraj aktualne :)

Opublikowano

Nie bede spami w nowym temacie ale czy ktos moglby mi podeslac program ktory zmienia rozdzielczosc gry? Wiem ze taki jest bo kiedys mialem tylko nie pamietam jak to sie nazywa

Załóż nowy temat. Nie będziemy robić tutaj zamieszania w temacie tego pana.

@ Podaj model karty, wtedy będziemy mogli pomóc :)

394591421101183179764.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...