Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Auto Res 2.0.4

Sebvek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Auto Res 2.0.4

DOWNLOAD - FILEFRONT

SKAN

ress.jpg

1. W okienku "Client" zaznaczamy Sro_Client na którym odpalona jest postać z ressem (resser)

2. Przy okienku "Window" znajdują się takie cztery kropeczki [....] - klikamy na nie (uprzednio wykonując punkt 1)

3. Następnie w okienku "Key" wpisujemy w którym okienku mamy ressa na pasku skilli (ja mam akurat pod 7)

4. W okienku "Wait" wpisujemy czas co jaki programik ma klikać nam ressa (najlepiej 1)

5. Dusimy "Start" i cieszymy sie szybkim dlvlem :)

Aby druga postać odbierała (akceptowała) ressa należy uruchomić postać (tę którą mamy dlvlować) przez testosterona (aby uruchomić auto akcoptowanie ressa w testosteronie należy wpisać w grze, w czacie ogólnym "/arc help") lub dla posiadaczy SBota po prostu ustawiamy w SBocie auto accept ress w zakładce "Extra"

PROGRAMIK DZIAŁA NAWET PRZY ZMINIMALIZOWANYM SILKU

niewymiarowa sygnatura

Opublikowano

Akurat regulamin to znam lepiej od Ciebie. tuTa robiłem późno więc dodam skan jak wróce ze szkoły dopiero.

niewymiarowa sygnatura

Opublikowano

Skan dodany. Ogólnie wykryło 9 wirusów ale ja tego używam i nie narzekam. Program został ściągnięty z elitepvpers i wgrany na Filefronta. To jak D&G ? Spuścisz tego warna za tego mini TuTa??

niewymiarowa sygnatura

Opublikowano

Bo to jest tutorial.

@down

hehe dzięki :P to była tylko praca można powiedzieć na zbycie warna a przeglądam forum codzinnie i wierz mi że nie widziałem twojego tematu :)

niewymiarowa sygnatura

Opublikowano

To sie mój przerobi. :D

Ale jak jest to niech zostanie.

Pozdrowienia dla autora. ;)

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...