Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kilka pytan odnośnie PL'a

recelo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka bardzo dawno nie grałem na PL'u na hackach i teraz mam kilka pytań:

1. Czy aby grać na kamer modzie trzeba blokować Hack Shield?

2. Czy fish boty działają jeszcze na PL'u - gdyż na tym chce się dorobić :) Jeśli tak to proszę o linka do działającego

3. Jaką postacią teraz "opłaca" się grać? Pod uwagę biorę Woj Body/Mental Ninja Dagger/ Sura WP - wiem że od tego jest osobny temat ale zadam je tutaj przy okazji ;)

4. Czy znacie jakieś aktualne sposoby zarobienia oprócz FB?

2nbcax2.jpg

Opublikowano

Siemka bardzo dawno nie grałem na PL'u na hackach i teraz mam kilka pytań:

1. Czy aby grać na kamer modzie trzeba blokować Hack Shield? Mod blokuje HS :).

2. Czy fish boty działają jeszcze na PL'u - gdyż na tym chce się dorobić :) Jeśli tak to proszę o linka do działającego Tak proszę http://www.mpcforum.pl/topic/604531-dlfb-by-erpel-44/

3. Jaką postacią teraz "opłaca" się grać? Pod uwagę biorę Woj Body/Mental Ninja Dagger/ Sura WP - wiem że od tego jest osobny temat ale zadam je tutaj przy okazji ;)

Sura WP

4. Czy znacie jakieś aktualne sposoby zarobienia oprócz FB? Metki

10s7llx.png

By

Maxio!

Gość PoweRade™
Opublikowano

1. Czy aby grać na kamer modzie trzeba blokować Hack Shield? Nie

2. Czy fish boty działają jeszcze na PL'u - gdyż na tym chce się dorobić :) Jeśli tak to proszę o linka do działającego - Tak http://metin2mod.tk/downloads.html

3. Jaką postacią teraz "opłaca" się grać? Pod uwagę biorę Woj Body/Mental Ninja Dagger/ Sura WP - wiem że od tego jest osobny temat ale zadam je tutaj przy okazji ;) - Woj body

4. Czy znacie jakieś aktualne sposoby zarobienia oprócz FB? Reklamy w is , rudy

Opublikowano
1. Czy aby grać na kamer modzie trzeba blokować Hack Shield?

2. Czy fish boty działają jeszcze na PL'u - gdyż na tym chce się dorobić :) Jeśli tak to proszę o linka do działającego

4. Czy znacie jakieś aktualne sposoby zarobienia oprócz FB?

1. Automatycznie blokuje

2. Tak działają

3. Zależy, co kto lubie jak kto woli

4. Kopanie rud, drop ;-)

Opublikowano

1. Nie bo mod blokuje go ya ciebie :)

2. Tak, mod ma wbudowanego fishbota

3. Woj body/Szaman smok- mów co chcesz ale poznałem gościa, zwykły szamanek nie miał dropka ani nic :D teraz świeci się jak psu jajca i skille ma G+

4. Rozbijanie metków, górnictwo, stare dobre kup tanio sprzedaj drożej, drop fmsów, medale, farmienie :P

no escape from the mass mind rape

Opublikowano

...

3. Woj body/Szaman smok- mów co chcesz ale poznałem gościa, zwykły szamanek nie miał dropka ani nic :D teraz świeci się jak psu jajca i skille ma G+

...

Allegro robi swoje ;) a jeśli nie, to zapał do gry :)

@top

1. Nie

2.Tak

3. Zależy jeden woli wp napisze Ci, żebyś grał wp, drugi woli body, napisze Ci, że body, więc sam musisz się przekonać co wolisz.

4. głównie m2 metki i besty

beztytuuacf.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...