Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Upadek?

kamil9848

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rappelz już upadło ? gdy ostatnio grałem w sobotę był 16 osób na serwerze o 15 po południu -_-

Czym jest to spowodowane ?

Widze że forum też nie świeże ...

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Rappelz ma się dobrze. Zarówno global jak i prywatne serwery. Dział nie jest świeży, ponieważ na forum zainteresowanie grą słabnie. ;)

rydah for life

Opublikowano

Global to nie wiem, nie gram tam już od jakiś 2 lat. Natomiast privy a w szczególności EOS na który obecnie gram posiada sporą populacje.

Opublikowano

Global to nie wiem, nie gram tam już od jakiś 2 lat. Natomiast privy a w szczególności EOS na który obecnie gram posiada sporą populacje.

Gdyz EOS jest kolejnym servie po : Hero, DF, fox, shiva, infinity, na którym mozna pograć długo i wiadomo, że serv nie upadnie + administracja z GM;ami ciagle onnline.... jak nie adm to gm a jak nie gm to dev itd :D

Global dokładnie PL upada powoli, gdyż chociaż są wprowadzane bardzo duze update co jest bardzo fajne, lecz zaczynajac od zera ciezko sie dorobic ....

wymogi na m1/2 .... zwierzak min r7 -.- czy to czasami nie jest lekka przesada ... kiedys priest znalazl bez problemow party, a teraz? nie masz zwierzaka nic nie zrobisz.... a cena rowniez absurdalna....

ElGownino .... bo dodam rozmowy z GG :D

Opublikowano

Global upada a ja mam ta małą fortune :) 666 milionów gotówki :(

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

powinni zmienić system petów. Bo kiedyś w arid można było znaleźć party na pająki.... Teraz jeden typ z petem t5 napierdala solo całego spota. Niech na pety będzie jakiś ustalony poziom ( np. lvl peta nie może być większy niż postaci. Albo jeżeli jest to ma bonus -80% - 99 % do statystyk )

Powinni też założyć nowy serwer, bo na cerbusie ( nie pamiętam dokładnie ) ceny sięgają zenitu

graphic.png

Opublikowano

powinni zmienić system petów. Bo kiedyś w arid można było znaleźć party na pająki.... Teraz jeden typ z petem t5 napierdala solo całego spota. Niech na pety będzie jakiś ustalony poziom ( np. lvl peta nie może być większy niż postaci. Albo jeżeli jest to ma bonus -80% - 99 % do statystyk )

Powinni też założyć nowy serwer, bo na cerbusie ( nie pamiętam dokładnie ) ceny sięgają zenitu

o ile mi wiadomo jest kara w statach.... lecz powinni wprowadzić to co jest na priv'ach, zwierzak z większym zaniża Ci exp =)

Opublikowano

o ile mi wiadomo jest kara w statach.... lecz powinni wprowadzić to co jest na priv'ach, zwierzak z większym zaniża Ci exp =)

To tez juz jest na Globalu, exp zmniejszony o 50% jest :)

Na Cerberze sprawy maja sie tak ze na czacie te same osoby sie udzielaja.

61093c6efb.png

Opublikowano

To tez juz jest na Globalu, exp zmniejszony o 50% jest :)

Na Cerberze sprawy maja sie tak ze na czacie te same osoby sie udzielaja.

dobrze 50%.... jprivy jak mają raty x75 to z zwierzakiem exp jest o x75 mniejszy :D

przez co an globie opłaca się im bić, bo solo szybciej ubiją i więcej exp'a dostają bez party.... ew mnożnik exp'a dla party mogliby dodać np x0.25%

Opublikowano

dobrze 50%.... jprivy jak mają raty x75 to z zwierzakiem exp jest o x75 mniejszy :D

przez co an globie opłaca się im bić, bo solo szybciej ubiją i więcej exp'a dostają bez party.... ew mnożnik exp'a dla party mogliby dodać np x0.25%

Mozemy sobie tak pisac a oni i tak gowno zrobia. Polscy MG dostaja pliki od 'sily wyzszej' i poprostu je wgrywaja nic przy nich nie robiac.

61093c6efb.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jeżeli globalny serwer zamkną to i privy będą powoli upadać, chyba że ktoś zrobi duży i płynny serwer.

1375884335-U390809.png

Blue Member

• 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...