Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Bot na kase

Promyk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Masz 99,9 szans na bana.

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Mam dla Ciebie lepszą propozycję.

Zamiast odpalać bota to kup sobie premium/lub premium tanka i zacznij normalnie zarabiać :D

Oprócz tego 5 tiery dobrze też zarabiają.

Opublikowano

Ja was nie rozumiem.. po co.. po co wam te boty.

Gry są dla rozgrywki. Jak kupisz jakiś nowy czołg to jesteś z tego dumy.. a wy tylko.. nwm po prostu gracie i włącza wam się syndrom.. NAJLEPSZY

Gry powstały dla człowieka by się nie nudził.

Może mnie zrozumiecie. ^_^

x

Opublikowano

Jak was nie namierzą od razu (co w większości przypadków tak się dzieje ale tylko w większości) to zbanują was po jakimś czasie albo po prostu, wyzerują wam konto zostawiając jedynie czołgi premium i gold ammo (tego akurat już nie jestem pewien).

76561198001815076.png
Opublikowano

Mam dla Ciebie lepszą propozycję.

Zamiast odpalać bota to kup sobie premium/lub premium tanka i zacznij normalnie zarabiać :D

Oprócz tego 5 tiery dobrze też zarabiają.

Bota masz za free a za premium musisz placic, a gold nie jest taki tani.

Opublikowano

Zaacny, czego się spodziewałeś jak to forum o cheatach/botach/bugach ? ;_;

Taaa... ale dział WoT jest bardziej przeznaczony samej grze niż cheatom do niej. Zresztą każdy kto poczyta o botach dowie się, że się nie opłaca. Mój kolega używał a miał 8 tier chciał przeskoczyć tylko AMX40 no i dostał za swoje. Teraz by miał pewnie już 2x 10 tier.

Opublikowano

miki, nie ma na tym forum czegoś takiego jak "dział poświęcony samej grze" jest jakiś cheat/bot/bug w grze to go na forum się wrzuca ew. ludzie się pytają o coś związanego z grą to jest forum OGÓLNIE o cheatach, więc nie ma czegoś takiego jak ty napisałeś ._.

18706.png
Opublikowano

Zaacny, czego się spodziewałeś jak to forum o cheatach/botach/bugach ? ;_;

Słuchaj nie wymądrzaj mi się tutaj, bo sam dłużej tutaj jestem i wiem po co to forum. Parę razy korzystałem z jego "usług" :D (nie w wot)

Nie wiem czy nie zauważyłeś.. ale forum to nie tylko cheaty i boty.

Ludzie tutaj pytają co robić/dlaczego nie działa/pomoc/wspólna gra/inne

Ten dział głownie służy "do rozmawiania na jej temat", ponieważ nie ma do niej cheatów

Moja wypowiedz jest moja.. "nie obraziłem nikogo pisząc jebani cheaterzy"

Wyraziłem swoją opinię i przypomniałem do czego służą gry.

x

Opublikowano

@up

Ja jestem dłużej na forum i powiem Ci, że od tego jest właśnie to forum, o dyskusji o cheatach, rozpowszechnianiu ich. Nie jest ono do pouczeń o tym, że gra ma sprawiać przyjemność i nie korzystajcie z bota. Jeżeli tak myślisz, to pomyliłeś forum. Dział nie jest od dyskusji, tylko od zamieszczania cheatów, a że takowych nie ma/jest mało i szybko po nich banują to inna sprawa.

Także wyrażam swoja opinie na temat Twojej opinii.

@down

Tak jak napisałem na PW, to jest forum o cheatach, nawet w swojej nazwie ma cheats, więc jeżeli chcesz wspierać akcje STOP OSZUKIWANIU W WOT'ie zacznij się udzielać na forum głównym Wota.

Opublikowano

@Up:

Sorry popatrzyłem na ilość postów.. coś mało aktywny jesteś- martwy :P

I jak widzę mało lubiany- masz ocenę profilu 1/5 -_- -przez takie kłótnie co ??

-=-

PODKREŚLAM

NIKOGO NIE OBRAZIŁEM KURNA- dałem wam do myślenia, nie zabroniłem wam używania bot-a

GRY SĄ DLA ROZRYWKI

x

Opublikowano

@up

Ja jestem dłużej na forum i powiem Ci, że od tego jest właśnie to forum, o dyskusji o cheatach, rozpowszechnianiu ich. Nie jest ono do pouczeń o tym, że gra ma sprawiać przyjemność i nie korzystajcie z bota. Jeżeli tak myślisz, to pomyliłeś forum. Dział nie jest od dyskusji, tylko od zamieszczania cheatów, a że takowych nie ma/jest mało i szybko po nich banują to inna sprawa.

Także wyrażam swoja opinie na temat Twojej opinii.

@down

Tak jak napisałem na PW, to jest forum o cheatach, nawet w swojej nazwie ma cheats, więc jeżeli chcesz wspierać akcje STOP OSZUKIWANIU W WOT'ie zacznij się udzielać na forum głównym Wota.

Tu masz swoje cheat : http://www.mpcforum.pl/forum/188-niezbednik-cheatera/ zazwyczaj na forum zamieszcza sie boty które robią coś więcej niż nakierowują WG że jest tu cheater.

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

miki, nie ma na tym forum czegoś takiego jak "dział poświęcony samej grze" jest jakiś cheat/bot/bug w grze to go na forum się wrzuca ew. ludzie się pytają o coś związanego z grą to jest forum OGÓLNIE o cheatach, więc nie ma czegoś takiego jak ty napisałeś ._.

Napisałem "bardziej przeznaczony" ponieważ nikt i tak nei korzysta z tych botów do wota (nikt kto umie myśleć i wie, że wyłapie bana na 100%)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...