Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oferta dnia Battlefield Heros

maly2704i

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

W tym temacie proponuje zamieszczać informacje o ofertach dnia w grze Battlefield Heros czyli czy opłaca się coś kupić czy też nie ,jak sami wiemy EA chce na nas zarobić i czasami dają na ofertę dnia coś lipnego i dajemy się nabrać ale czasami jest coś opłacalnego i warto to kupić.Dlatego zakładam ten temat i będziemy się tutaj pytać czy warto coś kupić czy też nie.

OFERTA NA DZISIAJ;

3036.png3046.png3007.png

3035.png3045.png3008.png

3203.png5045.png

3204.png5044.png

Opublikowano

No nie wiem czy to głupie ponieważ nie każdy wie czy to się opłaca.Nie estetycznie ? Co ci się nie podoba?

Opublikowano

tak jak up to jest oferta dnia więc nawet jak coś jest słabe to i tak jest tansze niz normalnie wiec sie oplaca..

Opublikowano

Jak się nie gra jakąś bronią, a się ją kupi to w 99,9% przypadków osoby biorące tą broń z DOTD po prostu tej broni nie mają... Tak trudno ruszyć głową?

Temat bez sensu, zalecam zamknięcie go, bo autor, z tego, co widzę, nie daje za wygraną, więc wyczuwam spam.

1389638202-U295319.png

Opublikowano

Kolegom chodzi o to, że każda ofeta jest opłacalna, ale nie trzeba jej kupować.

Np. Dadzą ci jakiegoś scopeda (zimowa broń) za ok. 1000 funds, a normalnie jest po 4000 funds w góre.

Więc wniosek jest prosty:

Każda oferta dnia jest opłacalna, ale nie każdą trzeba kupować :)

Opublikowano

znaczy słaba .. źle się wyraziłem każda broń jest dobra na swój sposób , jezeli ja sie ogarnie, kazda oferta jest opłacalna bo zapłacisz za nią mniej kasy niz normalnie , niektórzy też kupują mase broni dla kolekcjonowania..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...