Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Problem - crash w grze

tygrysbialy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Chciałem dziś zagrać bo jest event 4 x exp lecz gdy wlaczam gre, wybieram serwer, i jestem w dowolnym trybie gry do 5 minut grania wystepuję mi - CRASH , to znaczy wywala grę całkowicie i widać pulpit bez żadnego błędu ani informacji.

Proszę o odpowiedź jak temu zapobiedz bo chciałbym jeszcze pograć na tym evencie.

P.S Restartowałem nawet kompa lecz nadal to samo, i wcześniej takich problemów z grą nie miałem...

Opublikowano

moze przez lagi wylacz wszystko co niepotrzebne i w prawym dolnym rogu na pasku jak masz jakaies nie potrzebne rzeczy to powychodz z nich np skype,gg itp

Opublikowano

Lagów ogółem nie mam

programów właczonych też nie mam

po prostu jak gram do 5 minut w grze wywala mnie i to jest wkurzające i nie wiem co zrobić by tak nie było

cholera znowu to samo (wywaliło mnie)

Opublikowano

czekaj wejde na combata i zobacze czy tez tak mam i zrobie edit

@edit

wchodze 2 raz i znowu crash i jeszcze mi cos po chinsku wyskoczylo to chyba wina nexona

za 4 razem tez crash xD

Opublikowano

Może to jego wina ale jakoś inni gracze normalnie grają bo się nie skarża na crashe.....

Niech ktoś sie wypowie kto gra i nie ma crashów ! xD

Opublikowano

to znaczy nie mam crashy tylko juz 10 minut mi pisze conecting to serwer ;D

@edit

weszlem na innym koncie wszystko dziala tylko jak weszlem to sie zdziwielm serwer Alpha bravo i rec rules i delta jest full ( na czerwowno) byc moze to jest przyczyna crashy musisz poczkac i sprobowac co kilkanascie minut za ktoryms razem wejdziesz

Opublikowano

ale ja nie mam problemów z wchodzeniem do serwera

tylko w grze np przed chwila gralem qwarantine po 5 minutach wywalilo z gry i tak mam caly czas !

już z 10 raz próbuje grać lecz wywala z gry cholera

Opublikowano

nie chodzi o to gram już z jakieś 2 miesiące i wszystko ładnie chodziło bo miałem przerwę długą

mam stacjonarny i system XP ale to nie ma nic do tego xD grałem np jak był event w piatek i wszystko dobrze chodziło tylko teraz akurat wywala do gry i to jest wkurzające bo nie moge sobie zagrać przy 4 x expie :(

Opublikowano

tez mam stacjonarny i xp ale wlaczym gameboostera 3 i przeczyscilem Cclenerem i weszlem musisz zminimalizowac zurzycie procesora bo dzisiaj wystarczy miec stronke wlaczona i juz ise nie wejdzie :D

Opublikowano

Uruchamiam przez COmbat Arms EU czyli normalnie

Takiego problemu powtarzam nie miałem bo grałem w piatek gdzie tez byl event i gra nie wyskakiwała ...

Opublikowano

Nie wiem może ci się komp grzeje i robi crashe jeśli nie to możliwe, że to wina nexona, lecz jeśli nie próbowałeś uruchamiać jako administrator to spróbuj może takie prymitywe rozwiązanie pomoże :P

2utq9g5.png b6u4qg.png
Opublikowano

Weź powyłączaj wszystkie programy które mogą Ci ciągnąć neta i w ustwaieniach graficznych daj sobie na najmniejsze. Może będzie to lipnie wyglądać ale znacznie zmniejszy Ci wydajność neta.

Opublikowano

Dziś spróbwałem zagrać i gram bez żadnego crasha to pewnie wczoraj była wina nexona niestety ....

Temat można zamknąć .. @refresh temat mozna juz dawno zamknac.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...