Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO]Dolerzy costello&kamyk!

poszukiwanyDO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam w tym temacie chciał bym popuszyc temat który ciagle Kamieniarz diler Polski daje fałszywe info na temat innych dilerow a co za tym idzie?

Kamieniarz chce przyciągnąć sobie wiecej ludzi i miec większy zysk. pisze ze jest dostępny 12h a pisze sie do niego nie odp pisze po ilus h.

ja mam kontakt z costello dilerem kupuje od początku u niego boty itp. NIGDY mnie nie oszukał ani moich znajomych.

Polecam wam costello jest zaufanym jest zawsze na GG jak nie ma poczekasz troche jest zawsze o 21 i masz bota czy co chcesz zapłacisz psc masz w 5min bota np.

Serdecznie polecam wam costello kupuje u niego mam juz rabaty duże i bardzo sie opłaca. :)

Natomiast kamieniarz daje sfałszowane informacje na temat costello lub innych dilerow i myśli ze tym przyciągnie innych... a od costello nie bd kupować myli sie.

wniosek KAMIENIARZ jest oszustem i mataczem i o pieniądzach ktore przekroczył tez każdy wie i pytał costello co zrobic ;) Pozdrawiam

Opublikowano

Dobsz.

To jest dział o darkorbit a nie o resellerach

Dziękujemy, dobranoc.

Spam topic.

Cls.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...