Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PARAMETRY LAPTOPA

Independet

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc mam pytanie czy ten laptop da rade na metina ? tylko i wylacznie do tej gry chce. http://allegro.pl/show_item.php?item=2939538757

I pytanie czy karta graficzna tego laptopa jest w miare dobra? Chodzi mi ogolnie o parametry tego sprzetu czy sa dosc dobre i ile pamieci ma tu karta graficzna bo nie moge znalesc bo jest tylko napisane pamiec wspoldzielona,nie bardzo wiem o co chodzi.

Opublikowano

Da rade i to z palcem w "rzopie" :D

Ja grałem bez problemu na kompie z prockiem 1,6ghz, 512 mb ram i kartą radeona 9200, na tym to ty kilka tych metinów bez problemu uciągniesz

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

integra.. laptop syf jak na 1200 zł. na używce za 400 zł spokojnie uciągniesz metina

Dlaczego syf? Ten laptop tylko do przegladania internetu i metina. Wystarczy ze komputer mam dobry.I o co chodzi z ta integra?;p

Opublikowano

zintegrowana karta graficzna : nie zmienisz jej i są zawsze z nią problemy z grami ...

Ten laptop słaby kup coś za 2500 zł , poczekaj zarobisz dołożysz kupisz . a metek i net nie ma wymagań , syf nawet wyciągnie jakiś .

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

zintegrowana karta graficzna : nie zmienisz jej i są zawsze z nią problemy z grami ...

Ten laptop słaby kup coś za 2500 zł , poczekaj zarobisz dołożysz kupisz . a metek i net nie ma wymagań , syf nawet wyciągnie jakiś .

Czemu za 2500 jak szaleć to szaleć, up ma taki tok myślenia że równie dobrze może poradzić ci żebyś kupił alienwar'a za 12tyś do metina

A co do tematu na spokojnie pójdzie, ale czy warto kupować laptopa pod metina? xD

Opublikowano

tak przy okazji dla szajsowatych co tak plują na tego laptopa, dopiero co miałem go na serwisie i BF3 o dziwo na nim w niskiej rozdzielczości działa nawet te 10-20 klatek ( klient się uparł by sprawdzić ) ale grać się nie da, ale spokojnie w fife13 juz pogra ok 40 klatek

kupując tak taniego laptopa nikt nie nastawia się na wypasione gry więc wybór bardzo dobry

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

tak przy okazji dla szajsowatych co tak plują na tego laptopa, dopiero co miałem go na serwisie i BF3 o dziwo na nim w niskiej rozdzielczości działa nawet te 10-20 klatek ( klient się uparł by sprawdzić ) ale grać się nie da, ale spokojnie w fife13 juz pogra ok 40 klatek

kupując tak taniego laptopa nikt nie nastawia się na wypasione gry więc wybór bardzo dobry

Dzieki za odpowiedz,laptop przeznaczony tylko do neta ewentualnie metin na 2 osoby żeby sobie pograć w domu,żadne inne gry nie bedą nawet instalowane na nim:) więc za 2500 do neta nie koniecznie potrzebny.

Temat można zamknac.Dzieki za opinie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...